Vi ønsker dere Godt Nytt År!

Published 11 januar 2017

Course Date : Hele året

Vi ønsker dere et riktig Godt Nytt År.

Håper du og hunden har mange gode treningsminner fra 2016. Vi har hatt et fantastisk år med flotte hunder og mennesker på kursplassen og samarbeidspartnere som gir 100% for deg og din hund.

2017 skjer det masse for deg og din hund i avdelingen!

I tillegg til alle kursene vi har gjennomført i 2016, så har avdelingen utdannet flere instruktører og vi har deltatt på arrangementer som Sandvika byfest og Dogs4all med strålende tilbakemeldinger!

Nå er vi i gang med nytt år og nye muligheter. Vi starter opp med "klubben" som trener 1 dag i uken. Mandagsklubben er først ut med 1 kursdag i uken over 10 kvelder. Dette kurset er en videreføring etter vårt videregående kurs i hverdagslydighet som går 2 dager i uken. På "klubben"trener vi også litt agility, søk og andre måter å aktivisere hunden på.

Neste ledig plass på Mandagsklubben er 27.mars.

Våre basiskurs som valpekurs, grunnkurs og hverdagslydighet har oppstart 19.januar som avholdes på våre kursplasser i Sandvika og Fornebu. Kursene går 2 dager i uken fra kl.18.00 eller senere over 10 kurskvelder totalt. Første kvelden er alltid uten hund oppmøte Sandvika vgs kl.18.30-21.00.

Spesialkurs som agility, konkurransekurs i lydighet, sporkurs, blodspor, kurs i utstilling, jakthundkurs (fuglehunder), passering- og innkallingskurs er noen aktivitetstilbud i avdelingen. Oppstartsdato og påmelding kan du finne her.

Er du opptatt av pris og kvalitet. Vi kan tilby begge deler!

Pakketibud på 3 kurs (30 kurskvelder) til 5500.-
Alternativ 1:Valpekurs, grunnkurs og kurs i hverdagslydighet.
Alternativ 2: Grunnkurs, kurs i hverdagslydighet og bronsemerkekurs. Kontakt avd.leder for siste alternativ.

Kursene bør gjennomføres med kontinuitet for best resultat. Vi vet at valpekurs og grunnkurs er viktig for at hunden skal bli trygg på det vi krever i hverdagen. Kurset i hverdagslydighet kan utsettes en kursrunde eller to , men må gjennomføres innen 1 år fra første påmelding. Pakken anbefales og vil gjøre deg og din hund mer fornøyd.

Gleden med hund er en glad og lydig hund. Vi jobber profesjonelt med hund og er Norges ledende hundeskole innen vårt yrke.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere