Utstilling/handlerkurs 29. og 30. april 2023

Published 23 januar 2023

Course Date : 29. og 30. april 2023

Utstilling/handlerkurs 29. og 30. april 2023. Vi arrangerer utstilling/handlerkurs for alle raser. Er du nysgjerrig på hva utstilling er og hvordan du skal få best mulig hjelp for å komme i gang? Kanskje du ønsker å få mer erfaring? Da er dette kurset for deg og din hund.

 

 

Utstilling/handlerkurs 29-30. april

På dette kurset lærer du hvordan du best mulig kan vise hunden din i utstillingsringen. Du lærer teknikker for handling med individuell veiledning. Det blir teori og praktisk trening for utstilling. Dette er en unik mulighet til å tilegne deg erfaring slik at du på best mulige måte kan vise frem hunden i utstillingsringen. På kurset vil Gunn hjelpe deg og din hund med finpussen. Kurset gjør deg til å bli tryggere i utstillingsringen.

Instruktør er Gunn-Eva Tryland, som har lang erfaring fra utstillings ringen. Hun har ett stort engasjement og erfaring med utstilling. Hun reiser verden rundt på de største utstillingene, i fjor var hun i Ungarn på FCI European Dog Show. Resultatene ble veldig gode, Grand Prix Vinner valp og Grand Prix jr. Vinner.
Hun har holdt handler kurs tidligere og er en populær instruktør hos oss. Til vanlig holder hun våre kurs på Kongsvinger.

Kurset er fra kl. 10:00 - ca. 16:00 og holdes på vår kursplass på Plantasjen Kongsvinger.
Industriveien 1, 2212 Kongsvinger

Kurset koster 1850,-

Er du nybegynner eller erfaren, er dette kurset for deg!

Håper du blir med på en sosial, lærerik og hyggelig helg med oss!

Har du spørsmål, kontakt oss på telefon 22076776 eller kongsvinger@oslo-hundeskole.no.

 

Håper vi sees !

0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
BESTILL KURS
Samarbeidspartnere