Hunter hund og katt på Fornebu.

Published 25 mai 2015

Course Date : Se kursplan

Avdelingsleder Kim-Andre Sørland har fått en spennende samarbeidspartner på Fornebu. Dette gir også våre kunder gode avtaler i butikken og en overraskelse på kursplassen. Ta en titt på hjemmesiden til Hunter hund og katt ved å trykke her.

Toril Hernandez har satset nytt og friskt, og åpnet Nordens første Hunter-butikk på Fornebu senter.
TEKST: SILJE VIOLA HANSEN

Den splitter nye butikken bugner av fristelser for en hundeeier, og det står ikke på utvalget her. Hunter er kjent for sin ypperlige kvalitet, og det er nettopp dette Toril vil at skal kjenne-tegne butikken.
– Jeg ønsker å være en faghandel hvor kvalitet og kunnskap står i fokus, sier den stolte butikkeieren.

LANG ERFARING

Med 17 år bak seg i zoo-bransjen har hun mye erfaring og gode forutsetninger for å lykkes. Fra før driver hun Zoo1 Asker og Zoo1 på Holmen.
– Jeg har vært i bransjen i så mange år nå, at jeg ønsket å gjøre noe annerledes da jeg skulle åpne en ny butikk på Fornebu Senter, forteller hun.

ET HAKK FORAN

I alle butikkene sine har Toril alltid ønsket å fokusere på kvalitet på produktene de har inne, og ønsket at kundene skal kunne komme og få veiledning, bli fornøyde og ville komme tilbake.
– Hunter-produkter har vi solgt i mange år, og kvaliteten har alltid ligget et hakk foran konkurrentene. Jeg hadde hørt at Hunter håndsyr sine lærhalsbånd, men det var først da jeg var på besøk på Hunterfabrikken og så hele deres produksjon av lærhalsbånd og kobbel til hund, at jeg så dette faktisk stemte, forteller hun ivrig. Etter å ha fått sett deres imponerende showroom bestemte Toril seg for at dette ville hun gjøre i Norge. Hun ville åpne Nordens første Hunter-butikk.

NYTT OG ANNERLEDES

Vel hjemme fortsatte planleggingen og desig-net i forhold til butikken på Fornebu sammen med Hunter og Premium Pet Products. I oktober var endelig butikken klar, og Toril er strålende fornøyd med resultatet.
– Tilbakemeldingene fra kundene har vært fantastiske. Her er det et nytt og annerledes utvalg for kundene, i tillegg vil jeg tørre å påstå at vi har landets beste utvalg på halsbånd og leiebånd til hund. Vi er opptatt av at kundene skal få god veiledning når de kommer innom Hunter Hund og Katt, enten om det er på hunde/katte-produkter, fôr veiledning eller kloklipp. Det har vært en lang prosess, men absolutt verdt det. Det er alltid moro å gjøre noe du virkelig brenner for, konstaterer hun.

GODE PRODUKTER

Hunter er først og fremst kjent for å lage gode lærprodukter til hund, men etter hvert som årene har gått har de nå et varesortiment på over 5500 artikler til hund, katt og hest.
– Av nye produkter er det nå kommet med en serie senger som er antibakterielle, altså smuss- og vannavvisende, i tillegg til at det ikke setter seg lukt på lik linje med andre senger. Hunter har også avtagbart trekk på bortimot alle sine senger, noe som er veldig praktisk. Ellers har de også en ny serie med gode bruksbånd for den som ferdes mye i skog og mark. Disse kan spyles av når de blir skitne og de finnes i også friske neonfarger, forteller Toril.
Hun håper mange vil ta seg turen innom den nye butikken framover og ønsker alle velkommen til en litt annerledes butikk, med et litt annerledes utvalg.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere