Bærum – Ditt beste valg!

Publisert 27 juni 2024

Gi deg og din hund den beste opplæringsopplevelsen. Ta det første skrittet mot et lykkeligere og mer harmonisk hundehold i dag! Velg hundekurs ved Oslo Hundeskole avdeling Asker og Bærum. 

Er du på utkikk etter en pålitelig hundeskole som kombinerer ekspertise og dedikasjon, trenger du ikke lete lenger enn Oslo Hundeskole avdeling Asker og Bærum. Med et team av dyktige instruktører og hundetrenere som er utdannet gjennom Norges beste instruktørutdannelse, kan du være trygg på at din firbente venn er i gode hender.

Hva tilbyr avdelingen!

En av de mest tiltalende aspektene ved Oslo Hundeskole avdeling Asker og Bærum er mangfoldet av kurs som tilbys. Enten du har en livlig valp som trenger grunnleggende opplæring eller en voksen hund som trenger å forbedre hverdagslydigheten, har de et kurs som passer for deg: Fra valpekurs til bronsemerkekurs, fra passeringstrening til hverdagslydighet, fra sporkurs til annet søk- nesearbeid - avdelingen tilbyr et bredt spekter av opplæringsmuligheter som dekker alle behov og ferdighetsnivåer.

Hvor finner du oss!

Beliggenheten til Oslo Hundeskole avdeling Asker og Bærum er også ideell,  Vi har kurs tilgjengelig på Fornebu og Sandvika. Dette gjør det enkelt for hundeeiere fra hele regionen å delta på kurs og dra nytte av ekspertisen som tilbys.

 

 

Hvem har ansvaret!

Avdelingsleder Gjermund Andersen

Gjermund har ikke bare en imponerende bakgrunn som aktiv deltaker innen hundesporter, men han har også gjort en betydelig innsats i samfunnet gjennom sitt arbeid med Norske Redningshunder og Forsvaret. Hans erfaring inkluderer deltakelse i nasjonale og internasjonale konkurranser, der hans lidenskap og dyktighet har ført til suksess på høyeste nivå.

I tillegg til sin rolle som avdelingsleder, er Gjermund også involvert i et spennende hundeprosjekt i norske fengsler i Oslo. Dette prosjektet er et eksempel på hans engasjement for å bruke hundeopplæring som et verktøy for rehabilitering og sosial integrasjon.

Gjermund deler Oslo Hundeskoles visjon om glede med hund, og hans dedikasjon til å fremme denne visjonen er tydelig i alt han gjør. Hans ekspertise og erfaring gjør ham til en verdifull ressurs for hundeeiere i Asker og Bærum-området som ønsker å utvikle et dypere og mer meningsfullt forhold til sine firbente venner.

Problemadferd!

Noen ganger kan det oppstå situasjoner der hunden din viser problematferd som kan være utfordrende å håndtere alene. Men fortvil ikke! Oslo Hundeskole avdeling Asker og Bærum tilbyr private konsultasjoner som er skreddersydd for å hjelpe deg med å takle og løse disse utfordringene. Med erfarne instruktører som har spesialisert seg på problematferd, kan du være trygg på at du får kompetent veiledning og støtte gjennom hele prosessen.

Glede med hund!

Det som virkelig skiller Oslo Hundeskole avdeling Asker og Bærum fra andre hundeskoler er deres engasjement for glede med hund. Ikke bare fokuserer de på opplæring og lydighet, men de legger også vekt på å skape en positiv og morsom opplevelse for både hund og eier.

 

Ditt beste valg!

Når du velger Oslo Hundeskole avdeling Asker og Bærum, velger du ikke bare kvalitet og kompetanse, men du velger også en opplevelse som vil styrke båndet mellom deg og din hund. Så hvorfor vente? Ta det første skrittet mot et lykkeligere og mer harmonisk forhold med din firbente venn ved å melde deg på et kurs i dag!

Om Oslo Hundeskole!

Oslo Hundeskole har over 30 års erfaring og er den største hundeskolen i Skandinavia. Med en slik solid bakgrunn kan du forvente at hundeskolen har opparbeidet seg betydelig ekspertise og profesjonalitet innen hundetrening og håndtering av hunder.

 

Kontaktinfo

Epost: ab@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 482 06 480

Følg oss gjerne på facebook og instagram.

facebook_2015_logo_detail

Instagram announces new changes to the timeline based on feedback - GSMArena.com news

Book kurs
Partnere