Valpekurs: Oppstart 26. august

Published 8 juli 2015

Valpekurs

Course Date : 26.08.2015

Da er vi klare for valpekurs igjen etter sommerferien. Kurset passer for alle valper og avholdes på vår kursplass på Myrbø.

Våre valpekurs passer for alle valper mellom 9 uker og 6 mnd, men kurset passer også for voksne hunder som aldri har trent lydighet tidligere. Vi hjelper til tilpasser treningen på det nivået du og din hund er! Kursene går to ganger i uken, på 5 uker, totalt 10 ganger.

Meld deg på valpekurset ved å trykke her!

Vi har maks 10 hunder på våre valpekurs. Dette for å sikre at alle deltagerne skal få god hjelp og oppfølging gjennom hele kurset.

På våre kurs kan alle i familien delta på kurset.

Kurset holdes ved Myrbø Dyresenter i Arna, (neset 60, 5267 Espeland). Her har vi en flott opplyst kursplass samt teorilokale. Første kurskvelden er teori uten hund som starter kl. 17.30 og varer i ca 2 timer. Her får dere mye nyttig og spennende informasjon, samt muligheten til å stille noen spørsmål.

På valpekurset legger vi grunnlaget for en trygg og sosial familiehund.

Valpekurset passer for hunder som ikke har trent så mye lydighet tidligere. Kurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport senere.

På valpekurset jobber vi med øvelser som;
-innkalling
-håndtering
-sitt
-bli
-kontakt med hundefører
-forstå hunden din

For å melde deg på valpekurset kan du gjøre dette via våre hjemmesider, eller  ta kontakt med Odd på bergen@oslo-hundeskole.no eller mobil 94 02 41 01

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere