Privatkonsultasjon/personlig trener

Publisert 27 februar 2019

Privat konsultasjon/personlig trener

Kursdato : Ledige timer

Privatkonsultasjon/personlig trener. Har du noen utfordringer i hverdagen? Ønsker du at vi hjelper deg og din hund? Vi har ledige timer fremover.

Privatkonsultasjon/personlig trener

Vi har ledige timer.

Er hunden din redd for eller har utfordringer med:

 • å være alene hjemme
 • å kjøre bil
 • høye lyder/skarpe smell
 • fremmede hunder
 • fremmede mennesker
 • andre dyr
 • berøring
 • ... har du problemer med at hunden din viser aggresjon mot
 • mennesker (barn, gjester, joggere, osv...)
 • andre hunder
 • ... eller har du problemer med
 • lydighet
 • dominans
 • husrenhet
 • bjeffing
 • ødelagte møbler

eller andre utfordringer, da kan vi hjelpe deg!

Har dere utfordringer i hjemmet eller i møte med andre hunder eller folk, eller har hunden problemer med stress, bilkjøring, gå trapper mm.  Vi har lang og god erfaring med å trene stabilisering av temperamentet og kan med det styre negative atferd over til ønsket atferd.

Før vi begynner, bør en ha vært hos veterinær for å ta en vanlig helsesjekk. Noen av problemene skyldes ubehag, som tannplager eller andre plager.

I de fleste konsultasjonene som dere oppfatter som problem, er faktisk i de aller fleste tilfeller kun snakk om endring hos deg eller i ditt hundehold. Dette vil komme frem i konsultasjonen.  Når vi har funnet utfordringen, begynner  vi å jobbe med endringen. Så send oss en melding eller ring oss. Så er du nærmere et endret resultat. Det skal nå tross alt være morsomt å ha hund.

De fleste hunder er enkle å omdirigere av kyndige personer. Deretter lærer dere å klare det samme.

Ring nå så er vi i gang. Det hjelper ikke å utsette.

Vi kommer hjem til dere eller dere kommer til oss.

Første privat konsultasjon koster 1800,- og varer ca 1,5 time. Ønsker dere oppfølgningstimer, koster dette 900,- pr time. Ved lang kjørevei kan kilometergodtgjørelse tilkomme.

Vi har lang erfaring innen trening av hund og problemadferd. I løpet av konsultasjonen evalueres hunden og vi kommer i gang med et treningsprogram hvor dere veiledes.

Ta kontakt med din lokale avdeling for mer info.

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
6 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksandra persson
6 år siden

.

Øystein Moe
5 år siden

Jeg har ingen problemer med nesten noe av det som nevnes .Men av og til hvis min hannhund møter hunder som er dominerende mot han eller utagerer , tar han igjen .
Jeg har ingen problemer med å gå i fra hunden hjemme , men store problemer med å gå ifra alle andre steder .
Hunden min kan ikke bindes til ett tre på trening , eller settes i ett bur og gåes i fra .
Han er en extremt pappadalt , og bortsett fra hjemne , kan jeg knapt gå to skritt fra han .
Jeg har 2 Golden hannhunder .Copper på 10 år , og Sinbad som jeg beskriver her .Kanskje har Sinbad støtte og Selskap av Copper , og kanskje derfor er det å gå ifra hjemme ikke noe problem .
Men jeg har ikke sertifikat og bil .
Ergo er jeg avhengi av å legge hunden i ett bur eller binde til ett tre på trening når jeg skal breefe banen på Rallylydighet .Da bryter han seg ut av buret , hyler gauler osv .
Hva bør jeg Gjøre

Stephanie Meyer
5 år siden

Hei, er usikker på om det er riktig å skrive her, men prøver. Jeg har en chihuahua hann på 4 år og en 10 mnd gammel border collie.

Chihuahuaen er bortskjemt av meg, han har bodd med andre chier og en voksen og rolig bc før men ikke valp. Han blir «sur» eller «grinete» når andre bråker eller gjør noe de ikke får lov til av oss mennesker eller han mener det ikke er greit, da løper han i full fart mot dem (ofte border collien) og knurrer og flekker tenner til henne. Jeg korrigerer han der, men de gangene han går så langt at han napper etter beina hennes så gjør hun det samme tilbake.. da ender det med de napper/glefser mot/på hverandre og jeg friker helt ut og skriker og skiller dem.. jeg er livredd de skal skade hverandre..

Border collien er ett problem i seg selv også.. da vi fikk henne som 4 mnd var hun livredd alt.. hun Var oppvokst i en stallboks ute og bare ett mennesker som kom innom med en skål mat om dagen, ingen mer sosialisering med andre hunder eller mennesker. Frem til nå har vi måtte fokuserer på det å tørre å være ute, tørre å gå tur, og ikke bli livredd alt og ingenting.. det negative med dette er at gjeter instinktet er VELDIG TYDELIG.. hun gjeter biler (flyr etter dem og skal ta dekka) hvis vi er i nærheten av andre hunder går hun inn i gjeter modus og det er ingen kontakt å få, hun skal «ta» de, hun blir helt desperat bjeffer, knurrer, hopper fremover og prøver å dra seg bort (noe jeg ikke lar henne gjøre å snur henne vekk og går vekk)

Men mitt største problem nå er at de biter/napper etter hverandre, så jeg lurer på hva burde jeg gjøre? er dette noe jeg bare skal fortsette å si strengt nei og skille dem også blir det bedre? Eller tror du/dere det ligger noe mer bak jeg kan få hjelp med?

Book kurs
Partnere