Utstilling helgekurs Kjørboparken

Published 1 september 2017

Course Date : 2.-3.september

FÅ PLASSER IGJEN!

Velkommen til kurs i utstilling. Kurset går første helgen i september praktisk trening lørdag og søndag kl.10.00-15.00 i Kjørboparken, Sandvika.

Du finner kurset her. Opplev en instruktør med masse erfaring.

Kurs i utstilling gir deg og hunden mer trygghet. Du kan bruke kurset som en motivasjon til deg selv eller hunden din. Er du nybegynner gir dette kurset en perfekt innføring. Trenger du og hunden gode "inputs" til forberedelser før en utstilling, kan vi anbefale kurset enda mer. Du lærer teknikker for handling med individuell veiledning. Teori og praktisk trening sammen med instruktør Line over 2 dager er en smart investering. Hun har lang erfaring med hund, utdannet og godkjent instruktør og aktiv innen utstilling med veldig gode resultater.

Er du nybegynner eller med litt erfaring, er dette kurset for deg og din hund!

Kanskje du har planer om en utstilling i nær fremtid og trenger litt hjelp? Vi var den første avdelingen som kunne tilby kurs i utstilling med profesjonell instruktør. Våre tilbakemeldinger er at kurset hjelper deg på det nivået du og din hund er på, men løfter dere videre i utstillingsringen. Kurset vil gi dere resultater! Hunden skal jo få vise seg frem fra sin beste side. Vårt mål er å gjøre deg og din hund tryggere i forberedelsene til å kunne delta på utstilling. Det er mange forskjellige måter å vise frem en hund. Er du bare interessert i mer læring og erfaring, så er dette et riktig hundekurs for deg og din hund.

Sted: Kjørboparken i Sandvika.

Tidspunkt: 2.-3.september kl.10.00-15.00 i Kjørboparken, Sandvika.

Bli med på en vannvittig inspirerende helg med en instruktør som kan hjelpe deg og din hund. Vi vet hva godt miljø, trygge og kontrollerte treningsforhold med metodevalg som er basert på mange års erfaring. Instruktøren er ofte å se på utstillinger i Norge og utlandet.

Klikk her for å melde deg på!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere