Sommerkurs Sandvika

Published 31 juli 2018

Sommerkurs

Course Date : Uke 31

FULLT! Vi arrangerer sommerkurs i Sandvika oppmøte Kjørboparken. Kurset går intensivt 4 dager fra mandag t.o.m torsdag kl.18.00-20.00.

Hvis hunden kunne velge……

Sommerkurs skal gi dere et solid grunnlag for kontroll-trening med fokus på kursinnhold fra valpekurs og grunnkurs. Vi kjører intensivt 4 dager i Sandvika og Fornebu kl.18.00-20.00.

Vår erfaring som instruktør skal gjøre dette kurset innholdsrikt og utfordrende med fokus på motivasjon og belønning. Kontakt, innkalling, sosialisering under trygge forhold, gå pent i bånd, passeringsituasjoner og  mange andre morsomme øvelser for familiehunden. Anbefales alle hunder fra 12 uker og oppover.

Etter sommerferien starter vi opp igjen med 10 kurskvelder fra torsdag 23.august.

Oppfølgingskurs starter med foredrag uten hund første kvelden kl.18.30-21.00 oppmøte Bærum Hundesenter for alle kursdeltagere på valpekurs (les mer om valpekurs her), grunnkurs og kurs i hverdagslydighet (les om grunnkurs og kurs i hverdagslydighet her). Den praktiske treningen starter uken etter på din kursplass. Her finner du generell informasjon om kurs, kursoppstart og kursplass for valpekurs, grunnkurs, kurs i hverdagslydighet (videregående) og bronsemerkekurs med profesjonelle instruktører. Vi kan tilby deg som hundeeier mye og håper du setter pris på erfaring.

Vi har blant landets mest erfarne kursledere og kan tilby deg og din hund "verktøy" for et trygt og bra liv sammen. Har du en eldre hund eller ønsker "oppfriskning" kan vi anbefale grunnkurs eller hverdagslydighet.

Vi gleder oss til å ha dere på forelesning torsdag 23.august med avdelingsleder Kim-Andre Sørland og resten av instruktørene i avdelingen. Les mer her.

Våre standardkurs er valpekurs, grunnkurs, kurs i hverdagslydighet og Bronsemerkekurs. Kursene starter praktisk trening  fra kl.18.00 eller senere på valgte kursdager. 10 kurskvelder er en veldig god investering for deg og din hund. Tiden sammen på kurs skaper veldig gode relasjoner mellom hund og eier/familie. På alle kurs lærer fører og familie å samarbeide, motivere og belønne hunden riktig. Treningen din skal gjøre hverdagen bedre med riktig veiledning. Et godt hundehold og kontroll er basert på at du lærer din hund å kjenne. Hunden skal være en glad og lydig hund med trygge eiere som tar ansvaret. Valpekurs varer 1 time pr.kurskveld. Grunnkurs eller kurs i hverdagslydighet varer 90.min. Endelig tidspunkt praktisk trening kommer teorikvelden på oppstartdatoen. Bronsemerkekurs (starter rett på med hund uten teori) og varer 90.min.pr.kurskveld.

Vi arrangerer også helgekurs og samlinger. Tidspunkt, informasjon og oppmøtested for ditt kurs får du ved påmelding.

Sikre deg en kursplass her.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere