Følg avdelingen på facebook

Published 20 april 2018

Hundekurs

Course Date : Hele året

Velkommen til en av de største avdelingene i Oslo Hundeskole. Her finner du oppdaterte hundenyheter, våre nyheter, aktiviteter og informasjon om avdelingen.

Oslo Hundeskole avd. Asker og Bærum - med kvalitet og kompetanse i fokus.

Vi kan tilby noe av det beste innenfor bransjen og jobber hver dag for et mer bevisst og bedre hundehold i Hunde-Norge.

Kim-Andre Sørland er daglig leder og avdelingsleder fra 2000/2001. Etter jobb med tjenestehunder, patruljehunder, sports- og familiehunder kom anledningen til å starte opp avdeling i Asker og Bærum. Mange tusen hunder og mennesker på kursplassen gjennom mange år tilsier noe om rykte, kunnskap om hund og adferd. Mye problemadferd og misforstått hundehold i Hunde-Norge som vi bevisst ønsker å hjelpe deg til å gjøre noe med, kun for å øke livskvalitet til din hund og deg selv. Avdelingslederen var med på oppstarten av Dyrenes Storsenter i Sandvika i 2005 til januar 2008. Et gjennombrudd for hund og hundeeieren basert på tverrfaglig behandling og utviklingen videre for hundeskolen. Da kom tilbudet om jobb som avdelingsleder for Oslo og Romerike-avdelingen med ansvar for nærmere 100 instruktører. Frem til høsten 2009 med gode resultater og hjelp til oppstart av veterinærklinikk på Sinsen. Alle instruktørene skal ha erfaring, ydmykhet, 100% fokus og gjøre best mulig jobb for hundeeieren i min avdeling.

Det vil du oppleve på kursplassen!

Fokus og mål har hele tiden å være blant de beste på hund og adferd. Særlig valpen og riktig valpetrening uavhengig av rase. Vår erfaring skal gi deg og valpen den beste starten sammen og mye av grunnlaget gjør vi på kursplassen.

Vår erfaring ønsker vi å kunne gi deg, men det er dessverre ikke så enkelt. Bare som avdelingsleder har jeg hatt over 15 000 valper "mellom hendene"i tillegg til grunnkurs, hverdagslydighet osv.  Jeg har dette som et yrke, men mange ellers har dette som hobby eller har annen inntekt.

Gjør ditt grunnarbeid før ditt valg av hjelp, men ikke vent til problemet blir for stort.

Trening og forståelse for hundetrening i tillegg til en vilje å lykkes sammen med hunden din, gjør at din hund kanskje forstår deg bedre og du forstår din hund bedre? Det er mange som trener  uten mål og mening. Eller som bare trener på det som hunden alltid kan best. Du må tørre å utfordre deg selv sammen med hunden for å lære mer. Dette beriker ikke bare deg, men også hverdagen til din hund.

Har gjennom mange år brukt mye tid på å utdanne instruktører fra instruktørutdannelse for hund på kursplassen.  Jeg har mine beste instruktører og stolt av det engasjementet, lidenskapen for hund/eier og deres vilje/evne til å formidle vårt viktigste budskap. Hvordan få en glad, lydig og trygg hund.

Er du hundeeier, vurderer du å bli hundeeier eller kjenner du kanskje noen som trenger faglig gode råd? Kontaktinfo finner du på hjemmesiden. Ønsker du å være med på et av våre mange kurs ? Besøk hjemmesiden og meld deg på.

Vi oppdaterer facebook-siden ofte med tips og råd. Innimellom har vi konkurranser på siden. Her skjer det masse spennende hele tiden hele året. Vi har mange nyheter og nyttig informasjon som vi ønsker å dele med akkurat deg. Bilder og video fra en av kursplassene, bruksdagen, arrangementer og kursinformasjon er noe vi ønsker å dele for å spre vårt budskap om glede med hund.

Avdelingen er arrangør og medarrangør av "Hundens dag", "Barneøya", "Sandvika Byfest",  og "Dogs4all". Sistnevnte er Norges største hundefest!

Et ønske og en av mange målsetninger er hele tiden fokus på fornuftig og innholdsrikt hundehold. Vi er opptatt av å gi deg som hundeeier en trygghet.

Med vennlig hilsen

Daglig leder - avdelingsleder - instruktør

Kim-Andre Sørland

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere