Valpekurs i August på dagtid og kveldstid

Published 6 mai 2019

valpekurs

Course Date : 4 ukers og 8 ukers kurs. Dag og kveldskurs kommer i august.

Vi tilbyr tre valpekurs som går i Tromsø og Straumsbukta med oppstart mandag og tirsdag.

Oppstarter

Kl. 18 -21 Mandag starter valpekurs som går over 8 kvelder. Kurset har oppstart i Langnesveien 450 på Langnes. Praksis i Forskningsparken fra kl 18.00 – 19.15

Kl. 12 – 15 Tirsdag starter valpekurs som går over 8 kvelder i Straumsbukta. Kurset går hver onsdag. Praksis Kl -12.00 – 13.15 på Straumsbukt gård. Leirstrandveien 110. 9106 Straumsbukta.

Kl 18 – 21 Tirsdag starter valpekurs som går over 8 kvelder. Valpekurset går på tirsdager og torsdager. oppstart i Langnesveien 450 på Langnes. Praksis kl. 19.00 -20.15 i Forskningsparken

Her vil dere lære å kommunisere med valpen deres gjennom lek og glede. Kurset er både enkelt og utfordrende.
Sliter dere med valpebiting, tissing inne, ha på bånd eller  uro.  Ønsker dere en god start på samarbeidet med din ny valp, er dette kurset for deg!

Oppstarten holder vi i Tromsø motorsykkelklubb sine lokaler på Langnes. Kl. 18.- 21.00.
På oppstarten vil dere lære om fôring og pleie, hundens utvikling, atferder med mer.

Velg kurs og meld dere på HER

Se film fra valpekurset her

 

De  7 praktiske treningskveldene foregår på parkeringsplassen til Forskningsparken i Breivika. Det gjelder for kveldskursene.  Dagskurset går i Straumsbukta på Straumsbukt gård. Offentlig transport er meget bra til kveldskursene. Ta buss som går til sykehuset for vi er naboer med universitetet og sykehuset. Der trener vi inn de mest aktuelle lydighetsøvelsene gjennom aktiv trening med  lek og moro.

Meld dere på valpekurset i dag.

Med å ta ett av disse kursene vil du forstå din valp ønsker og behov bedre. dere vil kommunisere på en enklere og bedre måte. Dere vil få en enklere hverdag sammen. Synes du disse kurset høres lærerikt og spennende ut. I så fall er dette kurset noe for deg. Finn kurset som passer best og meld deg på nå, så sees vi på oppstarten.

Meld dere på nå, så er dere med.

 

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere