Rallylydighet Kjørboparken

Published 22 september 2017

Helgekurs i rallylydighet

Course Date : 7.-8. oktober

Ønsker du å finne på noe nytt og spennende sammen med hunden din?

Vi arrangerer kurs i rallylydighet for familiehunden 7.-8. oktober kl.10.00-15.00. Rallylydighet er en morsom og lærerikt kurs med innslag fra agility, freestyle, hverdagslydighet og teknisk lydighet.

Hvis hunden kunne velge……

Rallylydighet er en miks av mange forskjellige hundesporter og passer perfekt for oss med familiehunder som trenger stimuli i hverdagen. Hundens forventninger er lett å tilfredsstille hvis du vet hvordan du kan bruke energien og overskuddet. Dette kurset gir deg bedre forutsetninger for samarbeid mellom deg og hunden - og at hundetrening er morsomt! Kurset krever ingen forkunnskaper, men har dere gjennomført grunnkurs får dere mest ut av kurset.

Kurset vil foregå i Kjørboparken første helgen i oktober med fokus på mange forskjellige øvelser og utfordringer som dere kan bruke i hverdagen. Kurset krever ingen forkunnskaper og alle hunder uansett alder kan delta. Vi fokuserer på godt samarbeid og belønning. Alle ønsker en lydig og glad hund. Veien dit er lærerik og utfordrende, men når du har opparbeidet god kontakt med hunden er det så mange flere muligheter som åpner seg gjennom hundetrening. Vi vet at hundekurs i dag stiller krav til en dyktig instruktør som har tilegnet seg masse praktisk erfaring med hunder og mennesker i alle aldre. Dette er ett av mange weekendkurs vi kan tilby deg med familiehund. Kursene gir din hund garantert lyst på mer hundetrening.

Instruktøren for kurset er Lene med lang fartstid i avdelingen.

Vi ønsker å påvirke og fremme et positivt og fornuftig hundemiljø gjennom bevisstgjøring i hundetrening, og kanskje akkurat du og din hund får lyst til å gjøre enda mer. Vi er den største hundeskolen i Norge og avdelingen har en rekke kurstilbud med seriøse instruktører. Her finner du stor variasjon av kurs for deg og din hund. Kan nevne agility, utstilling, sporkurs, klubben, spesialsøk, brukshundkurs, konkurransekurs, blodspor, foredrag, konsultasjoner mm. Kursoppstart til ditt kurs ligger under fanen "kursplan".

Finner du ikke en kursdato og ønsker å være på en interesseliste, kan du ringe 92804913 eller mail kim@oslo-hundeskole.no

Hvor mye du ønsker at hunden din skal løse oppgaver eller være lydig kommer ann på hva slags inntrykk du har skapt gjennom trening....vi bruker belønning.

Se vårt kurstilbud her.

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere