Valpekurs 8. mars 2017

Publisert 28 desember 2016

Kursdato : 8. mars 2017

Kurset passer for alle valper og avholdes på vår kursplass i Hordvik og Myrbø. Våre valpekurs passer for alle valper mellom 9 uker og 6 mnd, men kurset passer også for voksne hunder som aldri har trent lydighet tidligere.

Ps! Teori for alle kursene avholdes på Myrbø onsdagen i oppstartsuken.

Vi hjelper til og tilpasser treningen på det nivået du og din hund er! Kursene går to ganger i uken, på 5 uker, totalt 10 ganger :-) På våre kurs kan alle i familien delta på kurset. Her har vi en flott opplyst kursplass.

Første kurskvelden er teori uten hund som starter kl. 17.30 og varer i ca 2 timer, denne kvelden er på Myrbø Dyresenter, Neset 60, 5267 Espeland. Her får dere mye nyttig og spennende informasjon, samt muligheten til å stille noen spørsmål.

På valpekurset legger vi grunnlaget for en trygg og sosial familiehund. Valpekurset passer for hunder som ikke har trent så mye lydighet tidligere. Kurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport senere. På valpekurset jobber vi med øvelser som; -innkalling -håndtering -sitt -bli -kontakt med hundefører -forstå hunden din

Påmelding:

knapprmelddegpkurset

Valpekurs Hordvik tirsdager og torsdager

Valpekurs Myrbø mandager og fredager

Ved spørsmål ta kontakt med Odd på bergen@oslo-hundeskole.no eller mobil 9888 9700.

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere