Valpekurs Drammen/Lier 22. august

Published 23 mai 2019

PocoValpGress

Course Date : 22.8.2019

Vi i Oslo Hundeskole avd. Buskerud ønsker å være med på å gi deg og valpen din en god start på livet sammen. Valpekurset passer for alle valper mellom 10 uker og seks måneder.

Fra den dagen du får med deg valpen hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggelig familiehund. Valpekurset passer for valper eller hunder uten erfaring fra kurs eller lydighetstrening. Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

Ønsker du er god start med samarbeidet mellom deg og den nye valpen din, er dette kurset for deg. Sliter dere med valpebiting, tissing inne, ha på bånd eller uro ønsker vi også å hjelpe dere med dette.

Kurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå både for hund og fører. Valpen og eier får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mestrer hverdagen. Kursene er lagt til rette for hele familien, både voksne og barn.

Første kurskvelden har vi teori (uten hund). Teorikvelden er 18.30 - ca. 21.00 og holdes på Pets Drammen (2. etg. CC, Brakerøya)
Teorikvelden er torsdag 22. august. Resten av kurset er praktiske kurskvelder, mandager, på Plantebørsen (St. Hallvardsvei 23, Lier), med unntak av en Bruksdag som holdes lørdag/søndag i løpet av kursrunden.

På valpekurset legger vi grunnlaget for en trygg og sosial familiehund. I løpet av 8 kurskvelder lærer eierne å rose og motivere hunden riktig. Vi lærer inn forskjellige øvelser på en positiv og morsom måte. Vi jobber med å være oppmerksom på fører, konsentrere seg over lengre perioder, innkalling, sitt, sitt og bli, grunnlaget for å gå pent i bånd og grensesetting. Vi legger inn forstyrrelser etter hvert.

Valpekurset har 8 kurskvelder, en gang i uken. Kurset holdes mandager kl. 18.00-19.15.  De praktiske treningene holdes ved Plantebørsen, St. Hallvards vei 23, Lierstranda.

Kurset koster 2190,- kr. På våre kurs betaler du per firbeint, ikke per tobeinte, så hele familien er velkomne til å være med - om de ønsker det.

I løpet av valpekurset har vi bruksdag (lørdag/søndag) fra kl 12.00 - 15.00. På bruksdagen møtes alle som går på valpekurs og grunnkurs i skogen for en innholdsrik og sosial søndag. Dette er en viktig dag hvor hundene opplever å trene på et annet sted enn kursplassen. De møter nye hunder og mennesker. Vi har en morsom økt i skogen hvor hunden skal finne oss og vi avslutter dagen med hundesprint og grilling.

På valpekurset jobber vi med øvelser som:
- innkalling
- kontakt
- sitt / dekk
- sitt & bli / dekk & bli
- gå pent i bånd

Vi lærer inn øvelsene på en positiv måte med hjelp av godbiter og riktig bruk av stemme og kroppspråk.
Når dere har gjennomført valpekurs, er dere klare for å begynne på grunnkurs.

knapprmelddegpkurset

 

2
Legg igjen en kommentar

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

[…] fin og god tid. VI har valpekurs både i Drammen og i Lier. Instruktør i Drammen er Trude Løken: valpekurs Drammen Instruktør i Lier er Johanne Nilsen: valpekurs […]

Ragnhild

Hei, jeg lurer på hva dere legger i «grensesetting» på valpekurset? Er det hovedfokus på øvelser eller er det fokus på sosialisering? Mvh Ragnhild.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere