Grunnkurs Drammen/Lier 22. august

Published 23 mai 2019

_MG_4407

Course Date : 22.8.2019

På grunnkurset ønsker vi å bevisstgjøre deg som hundeeier på hva som bor i hunden din, og på den måten bidra til å få best mulig samarbeid mellom deg og din hund. Vi fokuserer på trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører. Vi vil at du skal lykkes!

Har du gått valpekurs og ønsker å fortsette? Ønsker du å ha en fungerende familiehund? Har du tanker om å drive med en form for hundesport? Har hunden din blitt litt vanskelig? Uansett hva grunnen måtte være er du og hunden din hjertelig velkommen på grunnkurs.
Kurset passer for hunder som har fullført valpekurs, eller som er over seks måneder.

Her jobber vi med å lese hunden på riktig måte for å kunne bruke best mulig verktøy for å trene frem en behagelig, lydig hund. Vanlige øvelser på grunnkurs er blandt annet:
- gå pent i bånd; en hund som ikke drar på tur er en behagelig turkamerat
- sitt / dekk / stå - og bli
- lineføring
- passering
- innkalling
og andre øvelser det måtte komme ønsker om.

Første kurskveld har vi teori (uten hund). Teorikvelden er torsdag 22. august kl. 18.30 - ca. 21.00 på Pets Drammen (2. etg. CC, Brakerøya).
Hit kommer Geir Marring eller Bjørn Erik Frigaard og deler av sin mangeårige erfaring med hund og hundetrening.

Foredragsholdere:
Geir Marring er eier av Oslo Hundeskole, og er en av Norges fremste innen hund, hundetrening og læringspsykologi. Han er viden kjent for sine lærerike, underholdende og entusiastiske foredrag.

Bjørn Erik Frigaard var tidligere politisjef i hundepatruljen på Romerike. De siste årene har han vært ansvarlig for å utdanne våre nye instruktører i tillegg til å holde seek kurs og foredrag. Hans lange erfaring med tjenestehunder og test av valp/hund er med på å gi deg et godt grunnlag for videre trening av hund.

Grunnkurset har alt i alt 8 kurskvelder, en gang i uken. Kurset holdes mandager kl. 19.30-21.00.  De praktiske treningene holdes ved Plantebørsen, St. Hallvards vei 23, Lierstranda.
Bruksdagen er en lørdag/søndag i løpet av kursrunden, og er i tillegg til å være en veldig hyggelig dag med lydighetstrening, søk, hundesprint og grilling, en viktig dag med nyttig miljøtrening og sosialisering.

Kurset koster 2190,- kr. På våre kurs betaler du per firbeint, ikke per tobeint, så hele familien er hjertelig velkommen. Vi legger vekt på at kursdeltakere i alle aldre skal oppleve læring under hyggelige forhold.

Er dette noe du har lyst å være med på? Meld deg på her: grunnkurs
Vi gleder oss til å se deg på kurs!

1
Legg igjen en kommentar

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
May Bente Hagen

Jeg har forsøkt å melde meg på grunnkurs, men må skrive inn kampanjekode. Hvor finner jeg denne?

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere