Aktiviseringskurs i Østfold i sommer!

Published 11 juli 2019

Vi arrangerer intensive aktiviseringskurs hvor vi går igjennom masse spennende temaer i sommer. Kurset passer for alle hunder som er seks måneder eller mer og tilpasses hver enkelt ekvipasje på hundens – og hundeførers – premisser.

Kurset går mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, og varer fra kl. 19:00-21.00 hver kveld.
Som helgekurs går det Lørdag og Søndag fra 10:00-15:00

Fredrikstad:
Weekendkurs i uke 26:  29-30 juni fra kl 10.00 – 15.00 og koster Kr 1850,-
Weekendkurs i uke 32: 10-11 august fra kl 10.00 – 15.00 og koster Kr 1850,-

Sarpsborg:
Weekendkurs i uke 33: 17-18 august fra kl 10.00 – 15.00 og koster Kr 1850,-

Moss:
Ukeskurs i uke 32: Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 18.00 – 19.30. Kurset koster Kr 1850,-

På dette kurset konsentrerer vi oss om samarbeidet mellom hund og fører, fokus og belønningsprinsipper. Vi vil gjennom kurset gi deg teknikker og verktøy til å takle hverdagslige utfordringer. Du og hunden din får gjennom kurset ny erfaring og kunnskap som gjør at dere møter utfordringer i hverdagen med en større trygghet.

Vi har plass til seks hunder på dette kurset, så her er det førstemann til mølla!

Tema 1:
Lek, motivasjon og triks.
Vi starter kurset med å lære å leke/motivere hunden. Byttelek, jakt og ”kamplek” etc. Når forståelsen for lek er påbegynt, kan vi gå videre på innlæring av triks. Vi bruker da i starten godbit som belønning og går over til lek der det er fordelaktig. Målet er at alle ekvipasjer skal ha en grunnleggende forståelse for lek, motivasjon og innlæring av triks når denne kvelden er over.

Tema 2:
Passeringstrening og gå-pent-i-bånd.
Denne kvelden konsentrerer vi oss om å ha mer kontroll i hverdagen. Vi har fokus på gå pent i bånd og passering. Vi trener på teknikker hvor du kan trene på å gå pent i bånd og passere andre hunder / mennesker på en kontrollert måte – uten at hunden drar i båndet. Målet er at alle i løpet av kvelden skal få en god forståelse på hvordan jobbe med hunden i de daglige utfordrende situasjonene som kan oppstå i møte med andre.

Tema 3:
Innkallingstrening og bli-øvelser.
Vi fortsetter jobben med å ha mer kontroll i hverdagen. Vi fokuserer denne kvelden på innkallingstrening og bli-øvelser, med forstyrrelser. Vi tar med oss det vi har lært fra de to foregående kurskveldene om belønning, motivasjon, fokus og kontroll. Målet denne kvelden er at alle skal mestre utfordrende forstyrrelser under innkalling og bli-øvelser.

Tema 4:
Miljøtrening.
Vi tar med oss hunder og nyvunnet erfaring til  sentrum. Vi kombinerer miljøtrening med fokus og kontroll. Vi jobber for å ha hunder som går pent i bånd, og som kan gjøre lydighetsøvelser i utfordrende omgivelser. Vi tar også med lek og triks fra første kurskveld. Målet med kvelden er at det skal være en hyggelig opplevelse for både to- & firbeinte, med mye mestring i utfordrende miljø.

Pris: 1850,- kr.
Vi tar betalt per hund, ikke per person, så hele familien er hjertelig velkommen.

Er dette noe for deg og din hund? Meld deg på her: Aktiviseringskurs sommer

2
Legg igjen en kommentar

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
frank markussen

passer det for en hund som har gått alle kurs hos dere og skal gå bronsnemerkekurs

Ingvild Rødje

Passer det for 2stk russiske toy terriere. Som er snart 1 år. Ikke noe vant til hunder. Er nokså høylytte og umulige. Ikke hatt noe dresur på de.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere