Hundens dag Kalvøya

Published 23 august 2018

Course Date : 26.august

Logo avdelingVi inviterer til hundefest og Hundens dag på Kalvøya søndag 26.august. Vorspielet starter allerede lørdag Meld på din hund gratis til raseparaden lørdag her.

I tradisjonens tro arrangeres Hundens dag. Dette er en egen dag for hund og eier som får muligheter til mange morsomme aktiviteter og konkurranser med familiehunden for hele familien. Avdelingen er stolt samarbeidspartner til Bærum Hundesenter og Sandvika Byfest. Ta med deg hunden, go`stolen og hele familien til en innholdsrik, fartsfylt og minneverdig dag for hunden. Et hundearrangement med hundeaktiviteter for publikum med familiehunden. Vorspielet begynner allerede lørdag for oss med hund:

Lørdag 25.august kl.11.45-14.00 Sandvika

Raseparade er en flott anledning til å kunne vise frem det beste i din familiehund. Avdelingen, Sandvika Byfest og Bærum Hundesenter arrangerer parade lørdag som går fra Rådhusets borrgård til Byparken. Vi håper å se så mange raser som mulig representert. Raseparaden kan alle melde seg på helt gratis med egen hund her. Vi vil være er en del av paraden med våre hunder, musikk og masse folk

Søndag 26.august Kalvøya kl.11.00-14.00

Kom og prøv agility med din hund fra kl.11.00. Avdelingen og Bærum Hundesenter ønsker å se at du og hunden mestrer denne utfordrende og morsomme aktiviteten. Dette er en av verdens største og mest fartsfylte hundesporter. Prøv aktiviteten sammen med en erfaren instruktør som kan veilede dere igjennom agilitybanen. Er du uforsiktig kan hunden bli usikker. Det ønsker vi ikke. Er du kursdeltager fra agilitykurs i avdelingen og Bærum Hundesenter kan du være med på vår uoffisielle agilitykonkurranse med flotte premier!

Lek med hund er en flott måte å kommunisere med hunden. Motivasjon er alltid positivt og her kan du få tips og råd som ofte gjør leken med hund mer morsom for hunden og deg. Instruktørene har masse erfaring fra valp til voksen hund og vil svare på hundespørsmål og veilede dere igjennom aktivitetene.

Endelig er Dogrun kommet til Bærum og Kalvøya. Bærum Hundesenter i samarbeid med Dogrun blir en hundefest i seg selv. Her kan du og hunden gå 1 runde på Kalvøya eller løpe 2 runder med hund på tid. Du kan ta det seriøst eller bare nyte en god og sosial hundetur. Et fantastisk sosialt og morsomt arrangement for alle med hund. Tidspunkt kl.12.00-13.00. Gå inn på hjemmesiden Dogrun Kalvøya og meld dere på.

  • Agility - for alle med hund
  • Lek med hund - for alle med hund
  • Dogrun - for alle med hund
  • Utstilling - for alle med hund
  • Agilitykonkurranse - for alle kursdeltagere i agility
  • Hvem får prisen Sandvika Byfesthunden 2018?

Logo Bærum Hundesenter

Et samarbeid vi er stolte av!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere