Bildekonkurransene er avsluttet

Published 1 november 2017

Course Date : 1.november

Mange flotte bidrag til konkurransene i avdelingen og her er vinnerne:

Vinneren av Sandvika Byfest 2017 er Hedvig med sin hund "Sunny"

Sunny

Vinneren av Årets høstbilde er Malene med sin hund "Ferox"

Ferox

Vinneren av Sjarmørprisen er Tina med sin hund "Milo"

Grunnkurs

Vinneren av Agility hoppehinder er Stine med sin hund "Iverig"

Iverig

Vinneren av agility nybegynnerkurs er Cecilia med sin hund "Caja"

Caja agility

Vinneren av klipp og spa behandling er Gro med sin hund "Carlita"

Carlita

Vinneren av Evidensia pakken er Tine med sin hund "Gustava"

GUSTAVA

 

Vi tar kontakt med dere i løpet av dagen for utlevering av premier. Alle vinnere får også premier sponset av Royal Canin AS. Gratulerer så mye fra alle oss i avdelingen. Tusen takk til samarbeidspartnere som bidrar med mange flotte premier.

Vi vil også gi bort dagsbilletter til Dogs4all på Lillestrøm varemesse. Kanskje det blir deg?

Vi har arrangert bildekonkurranser for din hund på facebook - siden til avdelingen. Mange flotte bilder er sendt inn og vi verdsetter alle bidrag like høyt.

Premier er agility hopphinder til verdi 1299.- fra dyrebutikken Gressvik, spesialist på agilityutstyr.

Klipp og spa - behandling for hund hos Høvik Dyrebutikk til verdi 1200.- brukes innen jul 2017, og gavesjekk til bruk i butikken verdi 300.-

Royal Canin AS har vi ryggsekk, gobiter, dokumentmappe for hund, refleks og mange andre overraskelser.

Vår samarbeidspartner Evidensia Bærum Dyreklinikk gir hunden din tannsjekk og tannpuss. Her kommer det flere overraskelser.

Alle hundene som blir forsidebilder til avdelingen sin facebook-side er med i trekningen av agilitykurs verdi inntil 2500.- fra avdelingslederen.

Sandvika Byfesthund 2017 får sine premier i forbindelse med kursoppstart for valpekurs, grunnkurs og kurs i hverdagslydighet torsdag 2.november Sandvika vgs auditorium 1 kl.19.30. Alle kursene til oppstarten er fulle! Neste mulighet er fra 2.november, så her blir det fullt auditorium og masse oppmerksomhet for hund og eier.

Har du et morsomt eller kult bilde av din hund på et spesielt sted eller i en spesiell situasjon? Et bilde som forteller mer enn 1000 ord eller et bilde som får frem personligheten i din hund? Har du en hund som hjelper andre mennesker eller en hund som bare er en livsnyter og snill mot alle? Eller en liten skøyer eller "luring"? Se igjennom din bilderull på telefonen og send det på mail til kim@oslo-hundeskole.no mrk. bildet SBF2017 med hundens navn eller legg det ut på avdelingen sin fb-side under album "Sandvika Byfesthund 2017".

Vi vet du har et flott bilde av din fantastiske hund som også gir dere automatisk muligheten i trekning av dagsbilletter til Dogs4all som arrangeres 17.-19-november på Lillestrøm varemesse. Årets største hundefest! Her kan ALLE delta!

"Dogs4all" stiller avdelingen opp med kompetanse på vårt fagområde som er hund og adferd. Nytenkning, konkurranser for alle og et nettverk med de beste på hund finner du på ett sted denne helgen. Dette er en hundefest og langhelg for oss hundeeiere med våre kjære hunder. Vi har hovedansvaret for alle aktiviteter for familiehunden. For oss er dette et kvalitetsstempel på et tverrfaglig samarbeid og innovasjon. Historien strekker seg tilbake til "Vikingskipet"  på Hamar for avdelingen sin del fra 2001, med store flagg på tribunen og heiarop på alle våre deltagere fra konkuransekurs i ulike grener enten det er lydighet, agility eller utstilling.

Vi har gjennomført oppvisninger i finaleringen med alt fra hunder som hopper igjennom flammer til spesialtrente søkshunder, flyball og mange andre store aktiviteter. Her finner du alt til hund og spennende foredrag, gratis mini-valpekurs, lek med hund, agility, flyball osv.....i tillegg til alle aktivitetene ellers!

Vi ser frem mot Norges største hundefest "Dogs4all" som arrangeres 17.-19.november på Lillestrøm varemesse. Avdelingen er godt representert og håper så mange som mulig kan ta turen og prøve våre aktiviteter for familiehunden.

Kanskje du og din hund stikker av med 1.premien? kremt kremt nevnte jeg fantastiske premier? Du finner mer informasjon på fb-siden til avdelingen.

Vinnersannsynligheten er 1:?

Alle innsendte bilder kan fritt benyttes til bruk på avdelingen sin fb- og hjemmeside.

Med vennlig hilsen

Daglig leder - avdelingsleder - instruktør

Kim-Andre Sørland

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere