VÅR KOMPETANSE = DIN TRYGGHET!

Familiehunden og glede med hund er vårt område. Gjennom kvalitet og kompetanse hjelper vi deg til å få den hunden du ønsker.

Individuell tilpasning av trening for deg og din hund er vårt motto.

An-Magrit Galåen

Hei, jeg heter An-Magrit og er så heldig som får være avdelingsleder i avd Kongsvinger

Jeg startet i OHS i 2004 med instruktørkurs og jobb hos hovedkontoret. I tillegg til egen avdeling er jeg fast ansatt i avd Oslo/Romerike.

Mye av min hverdags og fritid er relatert rundt hund, både på kursplassen og trening av egen hund. Jeg har to schæfere selv og i husstanden har vi 4 stk. Det er mange timer med trening, både på jordene, på treningsbanen og fysisk trening.

Det som gir meg stor glede, er når barn og ungdom finner glede i å trene hund. Jeg har et stort engasjement for å rekruttere ungdommen inn i hundesportene.

meg

Annette Lurud

Daglig leder

Jeg er Annette Lurud og har jobbet som instruktør i OHS siden 2012. Jeg har valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, bronsemerket og klubben. Har også holdt kurs på Romerike og i Oslo. To fine sommer har jeg hatt som instruktør på Melnes Gård, Barn og Hund.
Selv har jeg 3 hunder. En Cairn Terrier som jeg er på utstilling med og konkurrerer i lydighet. Hun trenes også i spor og blodspor med. Jeg har også en blanding av York/powder puff som jeg har deltatt i lydighet, rallylydighet og agility med, men han er pensjonist nå. Nyeste medlemmet i flokken er en schäfervalp som jeg skal ha mye morsomt med!

annette1

Kontaktinfo:
Avdelingsleder: An-Magrit Galåen

Daglig leder: Annette Lurud
Oslo Hundeskole avd Kongsvinger
Tlf: 22 07 67 76 (Tast 3-2)
E-post: kongsvinger@oslo-hundeskole.no

p-1

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere