VÅR KOMPETANSE = DIN TRYGGHET!

Familiehunden og glede med hund er vårt område. Gjennom kvalitet og kompetanse hjelper vi deg til å få den hunden du ønsker.

Individuell tilpasning av trening for deg og din hund er vårt motto.

Presentasjon av oss i avdelingen:

An-Magrit Galåen

Hei, jeg heter An-Magrit og er så heldig som får være avdelingsleder i avd Kongsvinger

Jeg startet i OHS i 2004 med instruktørkurs og jobb hos hovedkontoret. I tillegg til egen avdeling er jeg fast ansatt i avd Oslo/Romerike.

Mye av min hverdags og fritid er relatert rundt hund, både på kursplassen og trening av egen hund. Jeg har to schæfere selv og i husstanden har vi 4 stk. Det er mange timer med trening, både på jordene, på treningsbanen og fysisk trening.

Det som gir meg stor glede, er når barn og ungdom finner glede i å trene hund. Jeg har et stort engasjement for å rekruttere ungdommen inn i hundesportene.

meg

Annette Lurud

Jeg er Annette Lurud og har jobbet som instruktør i OHS siden 2012. Jeg har valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, bronsemerket og klubben. Har også holdt kurs på Romerike og i Oslo. To fine sommere har jeg hatt som instruktør på Melnes Gård, Barn og Hund.
Selv har jeg 3 hunder. En Cairn Terrier som jeg er på utstilling med og konkurrerer i lydighet. Hun trenes også i spor og blodspor med. Jeg har også en blanding av York/powder puff som jeg har deltatt i lydighet, rallylydighet og agility med, men han er pensjonist nå. Nyeste medlemmet i flokken er en schäfervalp som jeg skal ha mye morsomt med!

annette1

Marthine Heni-Ottesen

Marthine Heni-Ottesen, det er bare navnet mitt. De som kjenner meg så er det vel hund som beskriver meg best. Hunder som trenger et annet sted å være for å bli kjent med "livets lyse side" Det har vært den største delen av livet mitt siden jeg forlot valpekassa tidlig på 90'tallet Oslo Hundeskoles instruktørutdanning har gjort det mulig for meg å jobbe med hobby'n min. Så da koser jeg meg på Øvre Romerike som instruktør på de aktuelle basiskursene sammen med gode kollegaer.

Marthine

Kontaktinfo:
Avdelingsleder: An-Magrit Galåen og Annette Lurud
Oslo Hundeskole avd Kongsvinger
Tlf: 22 07 67 76 (Tast 3-2)
E-post: kongsvinger@oslo-hundeskole.no

p-1

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere