Online Atferdskonsultasjon

Har du en utfordring i ditt hundehold og du trenger hjelp fra en av våre atferdskonsulenter kan du nå få hjelp til dette online via en videosamtale. Vi tilbyr konsultasjoner i hele Norge. Dersom du bor i nærheten av en av våre avdelinger kan du i etterkant også få oppfølging av en av våre lokale atferdskonsulenter.

Pris for en konsultasjon med vår atferdsspesialist er 980 kroner. Da får du god hjelp og veiledning for dine utfordringer.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Gjennom online atferdskonsultasjon kan vi hjelpe deg med mange hverdagslige utfordringer. Vi kan gi deg tips, se hvordan du trener og komme med tilbakemeldinger med en gang.

 • Hjemme alene utfordringer
 • Hunden trekker i båndet
 • Ukontrollert bjeffing
 • Valpens utfordringer - de første dagene i nytt hjem
 • Møtesituasjoner
 • Bjeffing på ringeklokka
 • Etc

Dersom vi etter den online konsultasjonen ser at det vil være en fordel at du gjennomfører  flere tiltak for å få løst problemet, avtaler vi dette på slutten av timen. Videre tiltak kan være:

 • Kurs hos din lokale avdeling hos Oslo Hundeskole
  • Evt anbefaling av kurs hos en annen hundeskole
 • Ny online-konsultasjon
 • Konsultasjon hos din lokale Oslo Hundeskole-konsulent

Ønsker du ikke å gjennomføre konsultasjonen, men å møte en av våre atferdskonsulenter, kan du kontakte din lokale Oslo Hundeskole avdeling og avtale en Privat Konsultasjon direkte med dem. Finn din avdeling!

Praktisk info

Varighet: En onlinekonsultasjon varer i 45 minutter. Her vil vi snakke sammen, se deg trene og gjøre øvelser, etc. Når 45 minutter har gått avtaler vi hvordan du skal gå videre med utfordringene dine.

Oppfølging:  Din online atferdskonsulent lager en enkel rapport etter timen. Denne får du tilsendt på mail. Dersom du henvises videre i Oslo Hundeskole vil også rapporten sendes til vår lokale avdeling.

Påmelding: Påmelding gjøres via denne siden: https://www.participant.no/OsloHundeskole/online

Hvordan gjennomføres konsultasjonen: Vi sender deg en link på mail eller SMS. Du kan åpne linken på mobil, pad eller PC uten å installere noen programvare. Her registrerer du navn og telefonnummer i vårt onlinesystem, slik at vi vet hvem du er og at vi kan ringe deg på mobil dersom vi får problemer med videofeeden. Du vil se og høre din atferdskonsulent og han vil se og høre deg. Det kan være en fordel at du har hunden klar for å vise frem utfordringen din. Da må du kunne sette fra deg telefon/Pad/PC slik at vår konsulent kan se hva som skjer.

Oppfølgingstime: Avtales direkte med atferdskonsulenten på slutten av samtalen, evt kan du bestille ny time når dere er klare for det gjennom påmeldingssiden: https://www.participant.no/OsloHundeskole/online

Betaling: Alle online atferdskonsultasjoner skal betales med kort/Vipps ved bestilling på påmeldingssiden. Ved bestilling av oppfølgingstime vil Vipps benyttes.

Andre tidspunkt: Ønsker du time på andre tidspunkt enn det som er satt opp på påmeldingssiden, kan du sende oss en mail på online@oslo-hundeskole.no så finner vi en løsning på dette sammen.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere