VÅR KOMPETANSE = DIN TRYGGHET!

Familiehunden og glede med hund er vårt område. Gjennom kvalitet og kompetanse hjelper vi deg til å få den hunden du ønsker.
I avd Øvre Romerike er det An-Magrit Galåen som er avdelingsleder. An-Magrit har lang erfaring innen flere hundesporter og har bred erfaring.
Sammen med sine instruktører er avdeling Øvre Romerike en av de voksende avdelingene i Oslo Hundeskole.

Individuell tilpasning av trening for deg og din hund er vårt motto.

Presentasjon av oss i avdelingen:

An-Magrit Galåen

Hei, jeg heter An-Magrit og er så heldig som får være avdelingsleder i avd Øvre Romerike som består av mange  inspirerende, flinke og morsomme instruktører.

Jeg startet i OHS i 2004 med instruktørkurs og jobb hos hovedkontoret. I tillegg til egen avdeling er jeg fast ansatt i avd Oslo/Romerike.

Mye av min hverdags og fritid er relatert rundt hund, både på kursplassen og trening av egen hund. Jeg har to schafere selv og i husstanden har vi 5 stk. Jeg har en konkurransehund som heter Lensmann og vi konkurrerer i IPO. Det er mange timer med trening, både på jordene, på treningsbanen og fysisk trening.  Jeg har også en valp på 6 mnd som heter BadBoy som blir spennende å trene fremover.

Det som gir meg stor glede, er når barn og ungdom finner glede i å trene hund. Jeg har et stort engasjement for å rekruttere ungdommen inn i hundesportene.

meg

Gjermund Andersen

Hei jeg heter Gjermund Andersen og har jobbet avdelingen i 5 år. Jeg er gift med An-Magrit og er mye med på driften av avdelingen.

Jeg jobber som glassmester til daglig og er instruktør på kveldstid når jeg ikke trener egne hunder.

Jeg har min utdannelse gjennom forsvaret, NRH og gjennom erfaring med trening av egen hund. Jeg har alltid hatt schafer og har vært aktiv innen flere grener med de jeg har hatt gjennom årene. Min første schafer ble utdannet i som vekterhund og det var i 1986. Min andre hund ble utdannet i forsvaret hvor vi tjenestegjorde i flere år. Denne ble også godkjent redningshund i NRH. De siste 10 årene har jeg trent hundene mine innen sporten IPO og har trent 3 hunder opp til øverste klasse. I dag har jeg en hund som er pensjonist og en som skal starte i øverste klasse, IPO 3. Jeg har gjennom årene deltatt på flere mesterskap som NM og VM.

Jeg er veldig glad i jobben som instruktør. Det å kunne hjelpe nye hundeeiere til å lykkes med sine hunder og nå sine mål gir meg mye glede.

gjermundvalp

Annette Lurud

Jeg er Annette Lurud og har jobbet som instruktør i OHS siden 2012. Jeg har valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, bronsemerket og klubben. Har også holdt kurs på Romerike og i Oslo. To fine sommere har jeg hatt som instruktør på Melnes Gård, Barn og Hund.
Selv har jeg to små tasser. En Cairn Terrier som jeg hovedsakelig er på utstilling med, hun har jeg også gått litt spor og blodspor med. Også har jeg en blanding av York/powder puff som jeg går lydighet, rallylydighet og agility med.

annette1

May Irene Haugli

Jeg er 35 år, bosatt på Jessheim sammen med samboer og 3 barn. Jeg har vært en del av Oslo Hundeskole siden høsten 2013 og holder standardkurs for avd.Øvre Romerike. Hjemme har jeg to hunder; en Staffordshire Bullterrier på 11 år og en Bull Terrier på snart 3 år som jeg liker å prøve det meste med. Jeg trener mest lydighet samt søk etter kong (SEEK), men spor er noe både hundene og jeg synes er gøy!

På kursplassen har jeg høyt fokus på familiehunden og per dags dato er dette fokus i hundetreningen hjemme også. Drømmen er en brukshund som kan ta meg med inn i "konkurranse-verden" i nær fremtid. Til daglig jobber jeg i farmasøytisk produksjon i Oslo.

Målet mitt som instruktør på kursplassen er å motivere! Jeg ønsker at hunde-eieren vil være aktiv med sin hund og ha det gøy, uavhengig av type hundesport. Når jeg klarer å få en ekvipasje hekta på å trene hund så gir jeg meg selv et klapp på skuldra!

may1

Siw Iren Garli Holton

Jeg er Siw, har nå vært i OHS avd Øvre siden 2010. Har alle standard kurs, bronsemerkekurs og agilitykurs. For tiden på leting etter ny hund, og håper jeg finner en før september. Mistet to på et halvt år, så nå er jeg klar for nye utfordringer. Elvis og jeg testet nesten alt, lydighet, agility, søk og spor og sånn vil jeg fortsette. Mulig jeg tester Ipo også (kommer an på om An-Magrit finner en som egner seg eller ikke til meg), for jeg har lyst å prøve alt, er nysgjerrig på alt.
Jobber i Oslo hos Linstow AS som arkivar og resepsjonist. Og gjør så godt jeg kan med og få balanse med familieliv, jobb og OHS.

siw

Katja Nielsen

Jeg er Katja Nielsen og har vært en del av OHS i 5 år. Tok instruktørutdannelsen i 2012 og har også utdannet meg som SEEK-instruktør siden da.
Jeg har et stort hjerte for lydighet og holder konkurranselydighetskurs for avdelingen. Jeg brenner for å jobbe med motivasjon hos hund og tydelighet hos fører for å skape best mulig relasjon og samarbeid.
Hunden min,  Bjarto og jeg konkurrerer i eliteklassen i lydighet og jobber med å komme oss  til start i den nye klassen, FCI 3.

katja1

Nina Østli

Mitt navn er Nina Østli. Jeg er 39 år og bor på dal i Eidsvoll kommune sammen med mann, to barn og hundene vår. Jeg har alltid hatt en stor interesse for hund. I 2010 startet jeg på instruktør utdannelsen min hos Oslo Hundeskole. Gjennom 6 år som instruktør I Oslo Hundeskole har jeg hatt mange fantastiske kurs kvelder sammen kurselevene og deres hunder. Jeg holder nå for det meste valpekurs, grunnkurs og handlerkurs.

Selv har jeg en Border Collie hann hund på 6 år, som jeg trener lydighet med. Men hoved fokuset mitt er oppdrett og utstilling av våre Yorkshire terriere, som jeg har jobbet aktivt med i 11 år. Så i helgene er jeg stort sett å finne på en utstilling.

Jobben som instruktør i Oslo Hundeskole har gitt meg så mye glede, erfaring og ny kunnskap. Det er inspirerende og kunne følge hund og eier gjennom trening på kurs, for at de sammen skal nå sine mål gjennom godt samarbeid. Det er flott å kunne motivere og  dele sine erfaring og kunnskap på kurs plassen, for så å kunne se en fantastisk utvikling hos hund og deres eier. Et trygt, kunnskapsrikt og inkluderende arbeidsmiljø er en berikelse og få være en del i Oslo Hundeskole.

Nina2

Marthine Heni-Ottesen

Marthine Heni-Ottesen, det er bare navnet mitt. De som kjenner meg så er det vel hund som beskriver meg best. Hunder som trenger et annet sted å være for å bli kjent med "livets lyse side" Det har vært den største delen av livet mitt siden jeg forlot valpekassa tidlig på 90'tallet Oslo Hundeskoles instruktørutdanning har gjort det mulig for meg å jobbe med hobby'n min. Så da koser jeg meg på Øvre Romerike som instruktør på de aktuelle basiskursene sammen med gode kollegaer.

Marthine

Tonny Irene Franck

Mitt navn er Tonny Franck, og jeg hører til på OHS avd Øvre Romerike. Jeg begynte som elev og ble bitt av basillen, så nå er jeg med som instruktør. Jeg har en langhåret dach, som er fem år og heter Taxi. Så har jeg en staff på fire år som heter Ella.

Det å hjelpe andre med å nå sine mål, gir meg stor glede.

tonny1

 

Kontaktinfo:
Avdelingsleder: An-Magrit Galåen
Oslo Hundeskole avd. Øvre Romerike
Hans Nielsen Hauges gate 50 0481 Oslo
Tlf: 22 07 67 76/406 15 250
E-post: an-magrit@oslo-hundeskole.no

p-1

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere