VÅR KOMPETANSE = DIN TRYGGHET!

Familiehunden og glede med hund er vårt område. Gjennom kvalitet og kompetanse hjelper vi deg til å få den hunden du ønsker.
I avd Øvre Romerike er det An-Magrit Galåen som er avdelingsleder. An-Magrit har lang erfaring innen flere hundesporter og har bred erfaring.
Sammen med sine instruktører er avdeling Øvre Romerike en av de voksende avdelingene i Oslo Hundeskole.

Individuell tilpasning av trening for deg og din hund er vårt motto.

An-Magrit Galåen

Hei, jeg heter An-Magrit og er så heldig som får være avdelingsleder i avd Øvre Romerike som består av mange  inspirerende, flinke og morsomme instruktører.

Jeg startet i OHS i 2004 med instruktørkurs og jobb hos hovedkontoret. I tillegg til egen avdeling er jeg fast ansatt i avd Oslo/Romerike.

Mye av min hverdags og fritid er relatert rundt hund, både på kursplassen og trening av egen hund. Jeg har to schæfere selv og i husstanden har vi 4 stk. Jeg har en konkurransehund som heter BadBoy og vi konkurrerer i IPO. Det er mange timer med trening, både på jordene, på treningsbanen og fysisk trening.

Det som gir meg stor glede, er når barn og ungdom finner glede i å trene hund. Jeg har et stort engasjement for å rekruttere ungdommen inn i hundesportene.

meg

Kontaktinfo:
Avdelingsleder: An-Magrit Galåen
Oslo Hundeskole avd. Øvre Romerike
Trondheimsveien 184, 0570 Oslo
Tlf: 22 07 67 76 (Tast 1-3)
E-post: ovreromerike@oslo-hundeskole.no

p-1

 

Book kurs
Partnere