VÅR KOMPETANSE = DIN TRYGGHET!

Familiehunden og glede med hund er vårt område. Gjennom kvalitet og kompetanse hjelper vi deg til å få den hunden du ønsker.
I avd Øvre Romerike er det An-Magrit Galåen som er avdelingsleder. An-Magrit har lang erfaring innen flere hundesporter og har bred erfaring.
Sammen med sine instruktører er avdeling Øvre Romerike en av de voksende avdelingene i Oslo Hundeskole.

Individuell tilpasning av trening for deg og din hund er vårt motto.

Presentasjon av oss i avdelingen:

An-Magrit Galåen

Hei, jeg heter An-Magrit og er så heldig som får være avdelingsleder i avd Øvre Romerike som består av mange  inspirerende, flinke og morsomme instruktører.

Jeg startet i OHS i 2004 med instruktørkurs og jobb hos hovedkontoret. I tillegg til egen avdeling er jeg fast ansatt i avd Oslo/Romerike.

Mye av min hverdags og fritid er relatert rundt hund, både på kursplassen og trening av egen hund. Jeg har to schafere selv og i husstanden har vi 4 stk. Jeg har en konkurransehund som heter BadBoy og vi konkurrerer i IPO. Det er mange timer med trening, både på jordene, på treningsbanen og fysisk trening.  J

Det som gir meg stor glede, er når barn og ungdom finner glede i å trene hund. Jeg har et stort engasjement for å rekruttere ungdommen inn i hundesportene.

meg

Gjermund Andersen

Hei jeg heter Gjermund Andersen og har jobbet avdelingen i 5 år. Jeg er gift med An-Magrit og er mye med på driften av avdelingen.

Jeg jobber som glassmester til daglig og er instruktør på kveldstid når jeg ikke trener egne hunder.

Jeg har min utdannelse gjennom forsvaret, NRH og gjennom erfaring med trening av egen hund. Jeg har alltid hatt schafer og har vært aktiv innen flere grener med de jeg har hatt gjennom årene. Min første schafer ble utdannet i som vekterhund og det var i 1986. Min andre hund ble utdannet i forsvaret hvor vi tjenestegjorde i flere år. Denne ble også godkjent redningshund i NRH. De siste 10 årene har jeg trent hundene mine innen sporten IPO og har trent 3 hunder opp til øverste klasse. Jeg har gjennom årene deltatt på flere mesterskap som NM og VM.

Jeg er veldig glad i jobben som instruktør. Det å kunne hjelpe nye hundeeiere til å lykkes med sine hunder og nå sine mål gir meg mye glede.

gjermundvalp

Annette Lurud

Jeg er Annette Lurud og har jobbet som instruktør i OHS siden 2012. Jeg har valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, bronsemerket og klubben. Har også holdt kurs på Romerike og i Oslo. To fine sommere har jeg hatt som instruktør på Melnes Gård, Barn og Hund.
Selv har jeg 3 hunder. En Cairn Terrier som jeg er på utstilling med og konkurrerer i lydighet. Hun trenes også i spor og blodspor med. Jeg har også en blanding av York/powder puff som jeg har deltatt i lydighet, rallylydighet og agility med, men han er pensjonist nå. Nyeste medlemmet i flokken er en schäfervalp som jeg skal ha mye morsomt med!

annette1

Marthine Heni-Ottesen

Marthine Heni-Ottesen, det er bare navnet mitt. De som kjenner meg så er det vel hund som beskriver meg best. Hunder som trenger et annet sted å være for å bli kjent med "livets lyse side" Det har vært den største delen av livet mitt siden jeg forlot valpekassa tidlig på 90'tallet Oslo Hundeskoles instruktørutdanning har gjort det mulig for meg å jobbe med hobby'n min. Så da koser jeg meg på Øvre Romerike som instruktør på de aktuelle basiskursene sammen med gode kollegaer.

Marthine

May Irene Haugli

Jeg er 35 år, bosatt på Jessheim sammen med samboer og 3 barn. Jeg har vært en del av Oslo Hundeskole siden høsten 2013 og holder standardkurs for avd.Øvre Romerike. Hjemme har jeg to hunder; en Staffordshire Bullterrier på 11 år og en Bull Terrier på snart 3 år som jeg liker å prøve det meste med. Jeg trener mest lydighet samt søk etter kong (SEEK), men spor er noe både hundene og jeg synes er gøy!

På kursplassen har jeg høyt fokus på familiehunden og per dags dato er dette fokus i hundetreningen hjemme også. Drømmen er en brukshund som kan ta meg med inn i "konkurranse-verden" i nær fremtid. Til daglig jobber jeg i farmasøytisk produksjon i Oslo.

Målet mitt som instruktør på kursplassen er å motivere! Jeg ønsker at hunde-eieren vil være aktiv med sin hund og ha det gøy, uavhengig av type hundesport. Når jeg klarer å få en ekvipasje hekta på å trene hund så gir jeg meg selv et klapp på skuldra!

may1

 

 

Katja Nielsen

Jeg er Katja Nielsen og har vært en del av OHS i 5 år. Tok instruktørutdannelsen i 2012 og har også utdannet meg som SEEK-instruktør siden da.
Jeg har et stort hjerte for lydighet og holder konkurranselydighetskurs for avdelingen. Jeg brenner for å jobbe med motivasjon hos hund og tydelighet hos fører for å skape best mulig relasjon og samarbeid.
Hunden min,  Bjarto og jeg konkurrerer i eliteklassen i lydighet og jobber med å komme oss  til start i den nye klassen, FCI 3.

katja1

 

 

 

 

 

 

Kontaktinfo:
Avdelingsleder: An-Magrit Galåen
Oslo Hundeskole avd. Øvre Romerike
Hans Nielsen Hauges gate 50 0481 Oslo
Tlf: 22 07 67 76/406 15 250
E-post: an-magrit@oslo-hundeskole.no

p-1

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere