Informasjon:

Familiehunden er vårt fokus og vårt området. Med vår kompetanse hjelper vi deg og din hund dit du ønsker. Avdeling Vestfold har lang kurs erfaring og har i dag kurs i Tønsberg, Horten og Sandefjord. Avdelingen planlegger flere kursplasser i tiden fremover.

Med kvalitet og kompetanse i fokus!

Alle våre instruktører er utdannet gjennom vår egen instruktørutdannelse. Instruktørene er aktive i trening av egen hund og er jevnlig på kurs og seminarer for å videreutvikle sin egen kometanse. Vi jobber med positiv innlæring og ønsker å lære deg å belønne din hun på riktig måte. Det er også viktig for oss at du kan sette grenser for din hund på en posetiv måte.

Avdelingsleder i avdelingen er Svenn Christer Hauge. Svenn Christer har drevet med hund i 12 år og er blant annet utdannet instruktør gjennom NKK sine systemer. Han har konkurrert i lydighet, agility og RIK med egne hunder og har prestert godt på nationalt nivå. Han har i dag fire hunder, og har erfaring med en rekke raser. Schäfer, dobbermann og dvergpincher er noen av de han har jobbet mest med.

Svenn Christer og instruktørene ønsker deg velkommen på kurs!

Hovedfokus på våre kurs er familiehunden.

 

Kontaktinfo:

Avdelingsleder Svenn Christer Hauge

Adresse: Åsrumveien 347, 3220 Sandefjord

Mailadresse: vestfold@oslo-hundeskole.no

Telefon: 9888 9700 (Tast 2-3)

p-1

 

Book kurs
Partnere