Agilityklubben mandager

Published 2 oktober 2018

Agility intro weekendkurs

Course Date : 3.desember

Agilityklubben starter mandag 3.desember kl.19.15 – 21.15 i lokalene til Bærum Hundesenter. Kurset går over 6 mandager totalt og vi tar hensyn til juleferien. Vi starter med litt teori før det er masse praktisk trening som skal gi deg og hunden mestring.

Hvis hunden kunne velge……

Agilityklubben starter opp mandag 3.desember.

Er du en av deltagerne fra tidligere introkurs i agility, så kan dette kurset anbefales! Kurset går totalt 6 kurskvelder på mandager kl.19.15 - 21.15 innendørs i oppvarmede lokaler. Det er 3 treningskvelder på mandager før jul og nyttår. Vi fortsetter videre med de 3 siste kurskveldene fra mandag 7.januar 2019. Dyktig instruktør, flotte treningfasiliteter med kunstgress og ekstra dempende matter i lyse og trygge lokaler.

Gratis parkering i umiddelbar nærhet.

Dato:

Mandag 3.desember

Mandag 10.desember

Mandag 17.desember

Mandag 7.januar

Mandag 14.januar

Mandag 21.januar

Kurset går over totalt 6 mandager i topp innendørs treningslokaler. Agilitytrening under kontrollerte og trygge omgivelser med flotte treningfasiliteter for deg og din hund. Vårt miljø hos Bærum Hundesenter er unikt og instruktørene har masse erfaring.

Kurset passer for alle som har gjennomført introkurs eller nybegynnerkurs i agility.

Agility anbefales alle som vil ha det morsomt og utfordrende med hunden og for de som ønsker å lære mer om aktiv hundetrening. Målet med kurset er at du og hunden får utviklet og stimulert deres behov for samarbeid tilfredsstillelse. Kurset vil garantert gi dere mer glede i hverdagen.

Har du lyst til å være med i en treningsgruppe som har det moro med hund? Er du aktiv med hund lyst til å være en del av et agilitymiljø? Hos oss er alle med interesse for hund og agility hjertelig velkommen.

Alle kursdeltagerne bør ha en sosial og trygg hund og gjennomført agility intro weekendkurs i agility eller tilsvarende for videre agilitykurs. Avdelingen kan tilby videre oppfølgingkurs for familiehunden. Har du blitt "bitt av basillen" så kan vi anbefale "Blåbærkurs" og feltkurs hos Bærum Hundesenter.

Meld deg på her!

Vi har tilgang til treningsgrupper hos Bærum Hundesenter for de som ønsker å konkurrere i agility. Agilityklubben er for familiehunden og deg som synes agility er moro med hund og som vil være en del av et miljø som passer for alle. Fast trening 1 kveld i uken. Varighet av kurs kan variere.

Ønsker du å lære mer om å aktivisere hunden og synes agility kan være spennende? Da er dette kurset for deg og din hund! Her kan du sikre en plass til kurset.

Har du spørsmål kontakt avd.leder på mail: kim@oslo-hundeskole.no eller mobil 92804913

Legg igjen en kommentar

2 Kommentarer på "Agilityklubben mandager"

Annette Storli

Hei! Hva koster aguility nybegynner kurset på Høvik. Hvor på Høvik er det?

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere