Sporkurs

Published 26 februar 2018

Sporkurs Sandvika

Course Date : 26.-27.mai

Sporkurs for deg som vil lære mer om sportrening og søk generelt. Dette er et populært og lærerikt weekendkurs med masse trening og tips for å aktivisere familiehunden. Anbefales alle hunder som liker å bruke nesen.

Hvis hunden kunne velge……

Avdelingsleder Kim-Andre Sørland er instruktør på sporkurset og har fra NM, VM og NOM (Nordisk Mester) masse erfaring fra konkurranser med brukshund, tjenestehund og hundekurs generelt. Positive opplevelser og resultater fra sportrening får du med riktig innlæring og forståelse for hundetrening.

Har man prøvd det meste, så går det meste. Hunden skal være den som blir mest fornøyd fordi den får bruke sin evne til å søke. Hundekurset er ment som et supplement til hverdagen og kan være en positiv aktivisering sammen med din hund.

Det er mye prøving og feiling som instrueres bort i stedet for å lære seg en fremgangsmåte som passer hundens egenskaper. Stress er bl.a en faktor som er viktig å gjøre noe med. Mange hunder trenger å aktivisere seg, og med riktig veiledning vil dette sporkurset med innspill kanskje hjelpe på hundeholdet ellers i hverdagen.

Vi har fokus på familiehunden og hundens søkslyst.

Kurset går lørdag og søndag kl. 10.00-15.00 oppmøte Bærum HUndesenter første dagen.

Av erfaring vet vi at kursdeltagere er veldig godt fornøyd med progresjon i kurset og læren om hundens nesearbeid..........uansett rase. En morsom og lærerik helg for hund og eier med mulighet for å lære mer om å aktivisere og tilfredsstille hundens naturlige egenskaper.

Har du spørsmål, så ring oss gjerne på 92804913
eller send mail til avdelingsleder kim@oslo-hundeskole.no

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere