Sporkurs

Published 8 mai 2018

Sporkurs Sandvika

Course Date : 26.-27.mai

Sett av helgen 26.-27.mai. Da retter vi nesen mot bakken og arrangerer sporkurs for deg som vil lære mer om innlæring av spor og søk generelt. Dette er et populært og lærerikt helgekurs med masse trening og tips for å aktivisere familiehunden. Anbefales alle hunder som liker å bruke nesen. Begrenset med plasser!

Hvis hunden kunne velge……

Avdelingsleder Kim-Andre Sørland er instruktør på sporkurset og har fra NM, VM og NOM (Nordisk Mester) masse erfaring fra konkurranser med brukshund, tjenestehund og hundekurs generelt. Positive opplevelser og resultater fra sportrening får du med riktig innlæring og forståelse for hundetrening.

Har man prøvd det meste, så går det meste. Hunden skal være den som blir mest fornøyd fordi den får bruke sin evne til å søke. Sporkurset er et supplement til hverdagen og kan være et tilskudd til en ellers positiv aktivisering for deg og hunden. Spor har faktisk mye innslag av lydighet. Visste du det?

Det er mye prøving og feiling som instrueres bort i stedet for å lære seg en fremgangsmåte som passer hundens egenskaper. Stress er bl.a en faktor som er viktig å gjøre noe med. Mange hunder trenger å aktivisere seg. Med riktig veiledning vil dette sporkurset med innspill hjelpe på hundeholdet ditt/deres ellers i hverdagen.

Vi har fokus på familiehunden og hundens søkslyst.

Kurset går lørdag og søndag kl. 10.00-15.00 oppmøte Bærum Hundesenter første dagen. Her starter vi med litt teori før den praktiske treningen starter.

Av erfaring vet vi at kursdeltagere er veldig godt fornøyd med progresjon i kurset og læren om hundens nesearbeid..........uansett rase. En morsom og lærerik helg for hund og eier med mulighet for å lære mer om å aktivisere og tilfredsstille hundens naturlige egenskaper.

Har du spørsmål, så ring oss gjerne på 92804913
eller send mail til avdelingsleder kim@oslo-hundeskole.no

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere