Grunnkurs Fornebu og Sandvika

Published 9 mars 2018

Grunnkurs

Course Date : 12.april

Grunnkurs starter torsdag 12.april med foredrag første kvelden i lokalene til Bærum Hundesenter. Praktisk trening starter uken etter på en av våre kursplasser som er Sandvika eller Fornebu. Kurset går 10 kurskvelder med praktisk trening for hele familien. Dette er ditt viktigste oppfølgingskurs etter valpekurs eller hvis hunden har passert 6.måneders alder.

Finn ditt kurs her.

Grunnkurs er 10 kurskvelder med foredrag og 9 praktiske treningsdager inkl. aktivitetsdag en søndag i kursperioden (kl.11.00-14.00). Vi har kort introduksjon på søk eller vi tar frem vårt topp moderne agilityutstyr. Her kan du og hunden få mange nye "inputs" til aktivisering i hverdagen ellers. I pausen kommer grillen som alle kan benytte seg av. Mot slutten av denne kursdagen arrangerer vi konkurranser med premier!

"Go`biten" kommer på oppstartskvelden for nye kurs med erfarne foredragsholdere på hund og adferd inn- og utland. 

Har du gjennomført valpekurs er grunnkurs neste skritt i treningen til en mer lydig og glad familiehund. Her vil du som har gått valpekurs begynne å se resultater av en tryggere og mer lydig hund i hverdagen. Treningen fra kursplassen begynner å befeste seg. Grunnkurset gir dere masse trening og ekspertråd som hjelper deg å forstå utfordringene med dressurtrening og hund. Vi har over 20 år erfaring som egen avdeling. Vi ønsker å gi deg trygghet og bedre forståelse for din hund. Vårt mål er at du får en sosial, lydig, trygg og glad hund uavhengig av rase og blanding.

Grunnkurs er 10 kurskvelder totalt med praktisk trening mandager og onsdager i Sandvika eller tirsdager og torsdager i Sandvika og Fornebu ved Storøya skole. Kursene i Sandvika har oppmøte praktisk trening Sandvika vgs, Elias Smiths vei 3. Kurset kan i noen tilfeller benytte seg av topp innendørs treningslokaler på Høvik hos Bærum Hundesenter med kunstgress og agilitybaner. Senteret drives av avdelingsleder.

Husk å unngå konflikter med andre hunder i den grad det er mulig. Ikke gi valpen din et inntrykk av noe du ikke vet en konsekvens av. Da er det bedre å ligge "foran" valpens utvikling der du kan styre påvirkning. Konflikt- og stresshåndtering er det vi jobber mest med og dette lærer du først og fremst på valpekurs hos oss.

Har du en hund som kunne vært bedre til å samarbeide, hopper på mennesker, oversosial, nervøs, usikker, konsentrasjonsproblemer, biter i båndet, trekker i båndet eller som generelt trenger et hundekurs?  Grunnkurs er ditt hundekurs. Grunnkurset er spennende fordi vi er masse på kursplassen og terper på øvelser som øker kontroll og samarbeid mellom deg og din hund. Vi har bydag(er) i kurset med miljøtrening og bruksdagen med fokus på generell lydighet, agility eller andre hundesporter. Variasjon i hundetrening vet vi er viktig for hund og eier.

Vi ønsker å lære deg som hundeeier enkle, positive og riktig teknikker i treningen som er velfungerende og praktisk. Forståelse for trening av din hund med metodevalg tilpasset deg og din hund er noe vi kan og har kanskje mest erfaring med. Vi bruker positiv forsterkning med stor vekt på kontroll, motivasjon, enkel grensesetting og belønning.

Meld dere på her.

Legg igjen en kommentar

1 Kommentar på "Grunnkurs Fornebu og Sandvika"

Kari Bolling

Hei, jeg meldte meg på Grunnkurs 12 april på Hundsund og jeg har betalt, men bekreftelsen som dukket opp på skjermen forsvant før jeg fikk skrevet den ut. Regner med at alt er ok!

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere