Mandagsklubben oppstart 21.august

Published 21 august 2017

Hundekurs 1 dag i uken

Course Date : 21.august

FULLT! Mandagsklubben starter opp ny kursrunde fra 21.august. Vi kan tilby det perfekte kurset for deg og din hund som går 1 kveld i uken over 10 kurskvelder!

Hvis hunden kunne velge……

Mange ønsker å gå på hundekurs 1 kveld i uken og Mandagsklubben oppfyller alle ønsker. Dette kurset er din belønning for å være en flink og ansvarsfull hundeeier.

Vi er i gang med en ny runde av Mandagsklubben i Sandvika fra 21.august. Mye skyldes instruktørene og  deres engasjement rundt klubben i avdelingen. Praktisk hundeerfaring over mange år og masse erfaring fra kursplassen flere kvelder i uken med sol, snø, regn og vind med utagerende hunder og hunder som ikke har et problem. Instruktørene har tilegnet seg en bredde og forståelse for flere måter å aktivisere familiehunden. Vi ønsker å overføre alle våre positive opplevelser til deg og din hund.

Det finnes ingen kurs med så stor grad av variasjon i ett og samme kurs. Mange morsomme og spennende hundesporter som rallylydighet, agility, spor, søk, blodspor osv, men også fokus på å "vedlikeholde" din hverdagslydighet til en trygg men energisk familiehund. Det passer for alle hunder som har et godt samarbeid med sin hundeeier og en eier som ønsker "inputs" fra et profesjonelt og sosialt fornuftig hundemiljø. Det vi krever er gjennomført kurs i hverdagslydighet eller bronsemerkekurs. Mandagsklubben går på kveldstid i Sandvika over 10 kurskvelder. Skoleferier er noe vi tar hensyn til generelt. Vi bruker ikke tid på problemløsninger basert på adferdsproblem her. Det bør være i orden til dette kurset som skal gi dere masse glede og opplevelser med fokus på å lykkes uansett hvilket nivå du ønsker. Den hunden du kommer på kurs med skal være den hunden du kommer hjem med. Vi vet at hund og eier sover godt hver mandag natt til tirsdag etter hjernetrim og aktivisering fra kurset.

Liker du å trene hund sammen med andre hundeeiere under trygge og kontrollerte former? Ønsker du mer mestring og mer kontroll i hverdagen i et trygt miljø for deg og din hund? Da er dette kurset for deg og din hund med Lene som deres instruktør.

Vi opplever ofte at kursdeltageren ønsker å gå dette kurset flere ganger p.g.a et godt miljø og stor variasjon i hundetrening. Begrenset med plasser.

knapprmelddegpkurset

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere