Avdelingsleder

Hundekurs

Oslo Hundeskole avdeling Asker og Bærum er den avdelingen med en av Norges mest erfarne hundetrenere! Avdelingsleder Kim-Andre Sørland startet opp avdelingen i 2001. Kursene avholdes sentralt i Sandvika ved Sandvika vgs eller Kjørboparken. Vi har også en godt etablert kursplass på Fornebu ved Storøya skole. Kursaktivitet kan forekomme i Asker, men primært i Bærum (her finner du oversikt for kursplasser i avdelingen).

Vårt fokus er å hjelpe deg på veien til en trygg og flott familiehund som kan oppføre seg.

Daglig leder, avdelingsleder, hundefører og instruktør er Kim-André Sørland.

Instruktørene er utdannet gjennom instruktørutdannelsen og gjennom alle år med hjelp av avdelingsleder som veileder til praktisk bestått eksamen. Instruktører på spesialkurs kan være undertegnede selv eller fra avdelingsleders nettverk. Instruktørene innehar noe av Norges mest solide erfaring som aktiv utøver med hund. Instruktørene skal ha hunder selv med lite aggresjoner som er trygge og gode familiehunder med erfaring fra lydighet, spor, agility eller andre hundesporter generelt. Engasjement, lidenskap, resultater på kursplassen og i hverdagen, konstruktive og konkrete tilbakemeldinger, mye moro og alltid fremgang på hunden og deg selv kan oppleves ved å fullføre et kurs i avdelingen.

Vår motivasjon er å gi deg konkrete tilbakemeldinger som en trygg, faglig ærlig og direkte veileder. Dere skal sammen lykkes! Vi er her for å bistå med vår kompetanse som en av de seriøse i hundebransjen. Adferd på hund er vårt spesialfelt. Kundetilfredshet basert på deg som seriøs hundeeier er vårt verktøy for å være blant de beste på hund og adferd.

Nordisk Mester IPO, 2 x VM deltagelse (4 beste hund i verden i forsvarsarbeid) og kun pallplasseringer i alle NM-deltagelser (10 stk), H.P Pettersen Minnepokal, Norgesmester, Norges Beste med 3 forskjellige hunder (flere ganger i spor, lydighet og forsvarsarbeid), Godkjent patrulje- og tjenestehund. Erfaring fra en rekke mediaoppdrag: "Hundeskolen" Tv2, "Hunder i arbeid" TvNorge, "Essential killing" prisbelønnet film, "Valpekullet", "De ukjente", Migrapolis fra Nrk, VGTV mm.

Bilder og video fra kursplassene mm.

Hjelpeinstruktører vinteren 2017:

Espen, Jeanette og Kristine. Vi gleder oss til å lære dere om instruktør-rollen på kursplassen.

Hvis hunden kunne velge......

Avdelingen har gjennom mange år tilegnet seg masse praktisk erfaring med alle raser og blandingshunder. Vi er opptatt av å gi valpen den beste starten på livet sammen med deg! Vårt hovedfokus er familiehunden og vi ønsker å dele våre positive erfaringer sammen med deg som hundeeier. Hverdagen vil bli enklere og mer innholdsrik med en glad og lydig hund. I tillegg til praktisk erfaring og resultater med egne hunder innehar avdelingen solid erfaring fra en rekke kurs og seminarer i inn/utlandet. Din hund fortjener trygge rammer og grenser basert på respekt og forståelse.

I mange år har avdelingen vært medarrangør av "Hundens dag", "Barneøya", "Sandvika Byfest", "Oslo Pet Show"  og "Dogs4all". Sistnevnte er Norges største hundefest med NKK samarbeid.  Vi har ALLTID fokus på fornuftig og innholdsrikt hundehold og er opptatt av å gi deg som hundeeier en trygghet. Her er kun de beste i hundemiljøet til disposisjon for deg og din hund. Avdelingen har samarbeidspartnere basert på kunnskap, respekt og lojalitet. Kun det beste er bra nok for deg og din hund!

Med kvalitet og kompetanse i fokus!

Kontaktinfo:

Oslo Hundeskole avd. Asker & Bærum
Daglig leder - avdelingsleder - instruktør: Kim Andre Sørland
Sentralbord: 22076776 Tlf: 9888 9700 Dir: 92804913

E-post: kim@oslo-hundeskole.no
Facebook: https://www.facebook.com/OsloHundeskoleAB

 

 

p-1huvik

hunter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere