Avdelingsleder

Hundekurs

Oslo Hundeskole avdeling Asker og Bærum er den avdelingen med de mest erfarne hundetrenere på familiehunden og valpespesialist. Daglig leder, avdelingsleder og instruktør Kim-Andre Sørland startet opp avdelingen i 2001. 2018 startet han opp Bærum Hundesenter (her finner du oversikt for kursplasser i avdelingen).

Vår jobb er å hjelpe deg/familien på veien til en veloppdragen, lydig, glad og trygg hund. Du vil lære mer om deg selv og hunden på kurs enn hvis du ikke går kurs.

Instruktørene er fortrinnsvis utdannet gjennom instruktørutdannelsen. Gjennom alle år har vi i avdelingen bistått med gratis hjelp og kompetanse for fremtidige instruktører. Det er dessverre ikke alle som passer til dette yrket. Våre hjelpeinstruktører er "under trening" og er ikke kursansvarlig før de er godkjent av avdelingsleder. Instruktør for spesialkurs kan være avdelingsleder eller andre kunnskapsrike og resultatorienterte instruktører. Instruktørene innehar solid erfaring med hund og mennesker og er selv aktiv med sin familiehund. Instruktørene skal ha hunder med lite aggresjoner, trygge og gode familiehunder med erfaring fra lydighet, spor, agility eller andre hundesporter er å foretrekke.

Engasjement, lidenskap, resultater på kursplassen og i hverdagen ellers, konstruktive og konkrete tilbakemeldinger, mye moro og volatilitet i trening basert på forstyrrelser med fremgang på hunden og deg selv kan oppleves ved å fullføre ett eller flere kurs i avdelingen. Her opplever du trygge kursledere.

Din kursleder og instruktør har erfaring, faglig ærlig og er ei/en direkte veileder. Dere skal sammen lykkes! Vi er her for å bistå med vår kompetanse. Adferd på hund er vårt spesialfelt.

En av Norges mest erfarne kursleder for familiehunden og valpespesialist, Nordisk Mester IPO, 2 x VM deltagelse (4 beste hund i verden i forsvarsarbeid) og kun pallplasseringer i alle NM-deltagelser (10 stk), H.P Pettersen Minnepokal, Norgesmester, Norges Beste med 3 forskjellige hunder (flere ganger i spor, lydighet og forsvarsarbeid), Godkjent 2 patrulje- og 1 tjenestehund. Erfaring som programleder for "midt i smørøyet" og en rekke andre oppdrag for: "Hundeskolen" på Tv2, "Hunder i arbeid" på TvNorge, "Essential killing" som er en prisbelønnet film med kjent regissør, "Valpekullet", "De ukjente", "Migrapolis" fra Nrk, VGTV, Budstikka mm.

Bilder og video fra kursplassene mm.

Hvis hunden kunne velge......

Avdelingen har gjennom mange år tilegnet seg masse praktisk erfaring med alle raser og blandingshunder. Vi er opptatt av å gi valpen den beste starten på livet sammen med deg! Vårt hovedfokus er familiehunden og vi ønsker å dele våre positive erfaringer sammen med deg som hundeeier. Hverdagen vil bli enklere og mer innholdsrik med en glad og lydig hund. I tillegg til praktisk erfaring og resultater med egne hunder innehar avdelingen solid erfaring fra en rekke kurs og seminarer i inn/utlandet.

Din hund fortjener trygge rammer og grenser basert på gjensidig respekt og forståelse.

I mange år har avdelingen vært medarrangør av "Hundens dag", "Barneøya", "Sandvika Byfest", "Oslo Pet Show"  og "Dogs4all". Sistnevnte er Norges største hundefest med NKK samarbeid.  Vi har ALLTID fokus på fornuftig og innholdsrikt hundehold og er opptatt av å gi deg som hundeeier en trygghet. Her er kun de beste i hundemiljøet til disposisjon for deg og din hund. Avdelingen har samarbeidspartnere basert på kunnskap, respekt og lojalitet.

Kun det beste skal være bra nok for deg og din hund!

Med kvalitet og kompetanse i fokus!

Kontaktinfo:

Oslo Hundeskole avd. Asker & Bærum
Daglig leder - avdelingsleder - instruktør: Kim Andre Sørland
Sentralbord: 22076776 Tlf: 9888 9700 Dir: 92804913

E-post: kim@oslo-hundeskole.no
Facebook: https://www.facebook.com/OsloHundeskoleAB

Logo Bærum Hundesenter

huvikhunter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere