Hverdagslydighet i Østfold

Published 3 desember 2020

Course Date : 04 og 05 januar 2021

Vi tilbyr hverdagslydighetskurs i Sarpsborg ,Moss, Halden og Fredrikstad

I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du skal få en familiehund som fungerer godt i hverdagen.

 

Hundekurset viderefører øvelsene fra grunnkurset og vi setter mer krav til både hund og fører. Vi legger stor vekt på å ”utdanne” fører slik at samarbeidet mellom hund og førere er optimal. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Hverdagslydighetskurset er for deltagere som har gjennomført grunnkurs og dette er et viktig kurs hvor vi hjelper deg med de utfordringene du har. Er vi tidlig ute med å stoppe uønsket adferd, vil det hjelpe deg til å få et enklere hundehold. Valpen har kommet inn i "tenårene" og vi får flere utfordringer. Hundens kjønnsmodning og hormonelle ubalanse gjør at hverdagen for både hund og eier settes på prøve.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene. Vi jobber på dette kurset med å få forsterkerne vekk. Dvs. at vi ikke trenger å ha go`biten og leken synlig for hunden. Kurset er mye mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet. Noen av øvelser vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli. Deltagerne vil få innføring i spor som er en morsom og fin aktivitet for hunden.

Forutsetning for å delta på hverdagslydighetskurset, er gjennomført grunnkurs.

Kurset går over 8 ganger, 2 dager i uken.

Hele familien er hjertelig velkommen!

Meld deg på her!

Påmelding er bindende.

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller ostfold@oslo-hundeskole.no
Håper vi ses på kursplassen!

2
Legg igjen en kommentar

1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Richard Davis

Vi kan tenke oss kurset i Moss. Vi har en dverg schnauzer på 1 år.

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere