OM OSLO HUNDESKOLE

 

Oslo Hundeskole ble stiftet av Jan Geir Marring i 1992 og har siden det vokst seg til å bli en av Skandinavias ledende hundeskoler. Vi er nå en av de eldste og største hundeskolene i Norge med 14 avdelinger og over 100 instruktører fra Tromsø i nord til Vestfold i sør.

 

Finn din avdeling her:

 

Få eller ingen andre hundeskoler i Norge har så bred bakgrunn som Oslo Hundeskole. Vi har satset på kvalitet i alle ledd og faglig kompetanse i over 25 år. Dette har vi gjort for at vi skal stå best mulig rustet til å hjelpe deg som hundeeier.

 

Vår Hundetrener og Instruktørutdannelse startet opp i 1994. Gjennom mange år har den utviklet seg til en av de beste hunde-utdannelsene i Norge.

Alle våre instruktører har bakgrunn fra vår egen instruktørutdanning. Dette for å sikre både kvalitet og kompetanse på våre instruktører. I tillegg til dette må alle instruktører i Oslo Hundeskole videreutdanne seg hvert år innen ulike felt.

Les mer om vår Hundetrener og Instruktørutdannelse her (klikk på bildet):

Vi søker stadig ny kompetanse og er levende opptatt av å videreutvikle oss innen dette spennende feltet. Vi ønsker å dele vår kompetanse og erfaring med alle våre kurselever for å bidra til et positivt og godt hundehold i Norge.

 

Våre mest populære kurs er:

 

Vi tilbyr også en online kurs pakke. Dette er et veldig godt alternativ for dere som bor for langt unna vår kursplass eller som et supplement til vanlig kurs.

Les mer om våre online kurs her (klikk på bildet):

 

Etter å ha hjulpet mange tusen hundeeiere, har vi fått stor kunnskap. Vi i Oslo Hundeskole vet hva som skal til for å få en fin familievenn og god samfunnsborger ut av hunden din.

 

Vi gleder oss til å møte deg på kursplassen!

 

Daglig leder er Geir Marring.

Vi kan kontaktes på post@oslo-hundeskole.no

 

Følg oss på sosiale medier:

Book kurs
Partnere