Konkurranserettet lydighetskurs fra 1. februar 2022

Publisert 2 januar 2022

Kursdato : 1. februar 2022

Vi arrangerer konkurranserettet lydighetskurs fra 1. februar 2022. Kurset er  for deltagere som ønsker å lære mer om hundetrening, ønsker innføring av øvelser og/eller allerede har kommet i gang med konkurranserettet lydighetstrening.

Konkurranserettet lydighetskurs fra 1. februar

Konkurranserettet lydighetskurs er for deg som vil lære mer om trening av hund, konkurrere i lydighet og/eller innen RIK programmet. Oslo Hundeskole har satset på bredde innenfor begge hundesporter.

Det er viktig for oss å ha det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du måtte ha.

Forutsetning for å delta på vårt konkurranserettet lydighetskurs, er å ha bestått bronsemerkeprøven eller startet i kl. 1.

Kurset koster 3600,- og holdes i Østre Aker vei 24, Økern fra kl. 18:30-ca. 20:00.
Kurset går over 16 kurskvelder på tirsdager og torsdager.

Hva er LP:

Lydighet er en gren hvor man utfører fast bestemte øvelser i ulike klasser og det bedømmes om man har klart dem riktig. Alle hundene gjør de samme øvelsene, og deretter vurderes det hvordan de ble fremført. I lydighetsringen ser vi hunder av nesten alle raser og førere i alle aldre.

Hva er RIK Lydighet:

RIK Lydighet inneholder lydighetsøvelser som er felles for mange av de ulike grener innen brukshund programmet, deriblant Ferdselsprøve, Spor og Rundering.  Felles for disse ulike grenene er at de består av flere deler som hunden skal igjennom og lydighet er alltid en del av programmet hunden skal igjennom.

Uansett hva man vil konkurrere i har de alle en ting til felles - gleden av å arbeide og samarbeide med hunden sin.

Selv om ikke alle når like langt, kan alle komme frem til et brukbart resultat bare innsatsviljen og pågangsmotet er i orden.

Kurset passer like godt for deg som liker Lydighetstrening på hobby nivå, som for deg som ønsker å konkurrere aktivt, da det vil bli tilpasset hver enkelt ekvipasje.

Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Ønsker du å melde deg på vårt konkurranserettet lydighetskurs, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

 

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere