KURS I SPESIALSØK – SEEK 2.September 2023

Publisert 27 juli 2023

Kursdato : 2 september 2023

Har du noen gang tenkt over hvor fantastisk nesen til hunden din faktisk er?

Hunder kan finne ting som vi ikke engang kan se og markere plasser der noe har ligget.

Dette er en aktivitet der hunden er sjefen og vi skal sammen danne et godt grunnlag for å bygge selvtilliten hunden trenger for å stole på seg selv.

Tidspunkter hver dag er fra kl. 10.00 til 16.00

Lørdag

Vi skal lære hunden å finne en bestemt duft og fortelle oss at den har funnet noe. Dette blir selvsagt gjort ved utelukkende positive treningsmetoder, noe som ikke bare er bedre for hunden, men også den mest effektive måten til å få en god søkshund. Ulike hunder søker på ulike måter og vi vil derfor tilrettelegge treningen for hver enkelt hund og fører. Det er kun én og én ekvipasje inne om gangen.

Søndag

Nå er det på tide å begynne å stole på hunden. Hunden er den eneste på laget ditt som faktisk har sjans til å finne det vi leter etter.

Vi skal gjøre hunden enda tryggere på oppgaven og jobber videre med duftgjenkjenning og markering. Vi vil også sette ekvipasjene på prøve med spennende og kjekke oppgaver underveis, slik at alle får utviklet seg i løpet av helgen.

Vi tilpasser som vanlig oppgavene til hver enkelt slik at vi legger opp for suksess for både deg og din hund. Det vil fortsatt kun være én og én hund inne omgangen.

Målet med kurset er å få en positiv og givende aktivitet som er moro å gjøre med hunden sin. Dere får en grunnleggende innføring i luktinnlæring og markering. Hunden skal få lov å jobbe mest mulig selvstendig og bygge opp en sterk selvtillit i løpet av helgen. Vi bruker både godbiter og leke for å bygge dette grunnlaget.

Etter helgekurset i seek hos oss, har man mulighet til å være medlem i vår populære spesialsøksklubb som har trening en gang i uken. Dere vil få mer info om denne i løpet av kurset.

 

Vi sender ut info før kursene.

Vi samarbeider tett med Veterinærer ved Myrbø Dyreklinikk (vegg i vegg med kurslokalene) , og Myrbø Dyresenter, de har butikk med alt man trenger til hunden, ( alle deltagere hos OHS Bergen får 10 % på alle ordinære varer så lenge man er kursdeltager), i tillegg har de pensjonat for hund og katt. 

 

Pris 2.250 kroner

 

Kurset holdes ved Myrbø Dyrepensjonat, på kontorene til Oslo Hundeskole avd. Bergen.

 

Meld deg på her:

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere