SEEK (spesialsøk) Kurs – Nybegynner 7. til 8. Oktober

Publisert 5 september 2023

seek

Kursdato : 07.-08. oktober 2023

Har du noen gang tenkt over hvor fantastisk nesen til hunden din faktisk er? Hunder kan finne ting som vi ikke engang kan se. 

Dette er en aktivitet der hunden er sjefen og vi skal sammen danne et godt grunnlag for å bygge selvtilliten hunden trenger for å stole på seg selv.

De aller fleste hunder liker å bruke nesen sin, både for å undersøke omgivelsene og få stillet sin nysgjerrighet. Vi har valgt å kalle denne aktiviteten SEEK og det er en hundeaktivitet hvor vi benytter lek med hunden som start. Hunden skal stimuleres til å søke etter og finne kongbiter, for deretter å markere på disse. Treningsmetoden er den som politi, fengselsvesen og Norsk Folkehjelps mine-hund trenere benytter. Vi har valgt å sette søk etter kong som mål for helgen, men ønsker du at hunden skal søke etter andre lukt bilder som for eksempel råte, sopp eller døde mus i veggen i tillegg, er dette helt uproblematisk og raskt gjort.

Dette er en hundeaktivitet som er billig og lett tilgjengelig. Det trengs lite utstyr, og det kan trenes tilnærmet over alt. Man kan trene alene eller sammen med andre. Utstyret man trenger er en hund med interesse for lek med gjenstand, og to like konger/baller.

Starten på denne aktiviteten er lek med hunden der avlevering av forsterker/belønning skal fungere uten konflikter. Deretter lekes markeringen gradvis inn, og etter hvert stilles krav til markerings form og avstand til funnet. En annen viktig aktivitet vil være søks utvikling og miljø trening.

De tre viktigste faktorene i SEEK er derfor konfliktfri lek, søk og miljø trening.

 

Sted, tid og pris

Kurset går helgen 07.-08. oktober fra kl. 10:00-ca. 15:00 på vår kursplass på Kjeller.

Kurset koster 2200,- og gjelder for alle raser.

 

Ønsker du å melde deg på vårt Seek kurs Nybegynner, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 (taste valg 1-2) eller anette@oslo-hundeskole.no.

Gjør en forskjell i hundens liv! Sikre deg plass i dag!

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere