Kongsvinger – Ditt beste valg!

Publisert 1 juni 2024

Gi deg og din hund den beste opplæringsopplevelsen. Ta det første skrittet mot et lykkeligere og mer harmonisk hundehold i dag! Velg hundekurs ved Oslo Hundeskole avdeling Kongsvinger!

Er du på utkikk etter en pålitelig hundeskole som kombinerer ekspertise og dedikasjon, trenger du ikke lete lenger enn Oslo Hundeskole avdeling Kongsvinger. Med et team av dyktige instruktører og hundetrenere som er utdannet gjennom Norges beste instruktørutdannelse, kan du være trygg på at din firbente venn er i gode hender.

Hva tilbyr avdelingen!

En av de mest tiltalende aspektene ved Oslo Hundeskole avdeling Kongsvinger er mangfoldet av kurs som tilbys. Enten du har en livlig valp som trenger grunnleggende opplæring eller en voksen hund som trenger å forbedre hverdagslydigheten, har de et kurs som passer for deg: Fra valpekurs til bronsemerkekurs, fra passeringstrening til rallylydighet, fra sporkurs til annet aktiviseringsklubb - avdelingen tilbyr et bredt spekter av opplæringsmuligheter som dekker alle behov og ferdighetsnivåer.

Hvor finner du oss!

Beliggenheten til Oslo Hundeskole avdeling Kongsvinger er også ideell, Vi har kurs tilgjengelig sentralt i Kongsvinger. Dette gjør det enkelt for hundeeiere fra hele regionen å delta på kurs og dra nytte av ekspertisen som tilbys.

Hvem har ansvaret!

Avdelingsleder An-Magrit Galåen har vært en del av Oslo Hundeskole-familien siden 2005 og har en imponerende merittliste når det gjelder hundetrening. Med erfaringen fra å ha utdannet utallige hunder og deltatt i både nasjonale og internasjonale konkurranser, er hennes ekspertise og dedikasjon til hundeopplæring ubestridelig.

Problemadferd!

Noen ganger kan det oppstå situasjoner der hunden din viser problematferd som kan være utfordrende å håndtere alene. Men fortvil ikke! Oslo Hundeskole avdeling Kongsvinger tilbyr private konsultasjoner som er skreddersydd for å hjelpe deg med å takle og løse disse utfordringene. Med erfarne instruktører som har spesialisert seg på problematferd, kan du være trygg på at du får kompetent veiledning og støtte gjennom hele prosessen.

Glede med hund!

Det som virkelig skiller Oslo Hundeskole avdeling Kongsvinger fra andre hundeskoler er deres engasjement for glede med hund. Ikke bare fokuserer de på opplæring og lydighet, men de legger også vekt på å skape en positiv og morsom opplevelse for både hund og eier.

 

Ditt beste valg!

Når du velger Oslo Hundeskole avdeling Kongsvinger, velger du ikke bare kvalitet og kompetanse, men du velger også en opplevelse som vil styrke båndet mellom deg og din hund. Så hvorfor vente? Ta det første skrittet mot et lykkeligere og mer harmonisk forhold med din firbente venn ved å melde deg på et kurs i dag!

Om Oslo Hundeskole!

Oslo Hundeskole har over 30 års erfaring og er den største hundeskolen i Skandinavia. Med en slik solid bakgrunn kan du forvente at hundeskolen har opparbeidet seg betydelig ekspertise og profesjonalitet innen hundetrening og håndtering av hunder. Med vår lange historie og omfattende erfaring er vi godt rustet til å møte ulike behov og utfordringer som hundeeiere kan ha når det gjelder opplæring og atferdsproblemer hos deres kjæledyr.

 

Kontaktinformasjon

Epost: Kongsvinger@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 406 15 250

Følg oss på facebook og instagram.

facebook_2015_logo_detail

6 tips for ikke å feile med Instagram-annonsering

Book kurs
Partnere