Sporkurs

Published 8 mai 2018

Course Date : 30.juni-1.juli

Sett av helgen 30.juni-1.juni. Da retter vi nesen mot bakken og arrangerer sporkurs. Et populært og lærerikt helgekurs med masse trening og tips for å aktivisere nesen til familiehunden.

Hvis hunden kunne velge……

Avdelingsleder Kim-Andre Sørland er instruktør på sporkurset. NM, VM og NOM (Nordisk Mester) med masse erfaring fra konkurranser med brukshund, tjenestehund og hundekurs generelt.

Positive opplevelser og resultater fra sportrening får du med riktig innlæring og forståelse for hundetrening. Har man prøvd det meste, så går det meste. Hunden skal være den som blir mest fornøyd fordi den får bruke sin lyst og evne til å søke. Sporkurset er et tilskudd til deg og hunden i hverdagen. Positiv aktivisering for deg og hunden. Spor har faktisk mye innslag av lydighet. Visste du det?

Det er mye prøving og feiling som instrueres bort i stedet for å lære seg en fremgangsmåte som passer akkurat deg og din hund. Stress er bl.a en faktor som er viktig å gjøre noe med. Mange hunder trenger å aktivisere seg.

Vi har fokus på familiehunden og hundens søkslyst.

Kurset går lørdag og søndag kl. 10.00-15.00 oppmøte Bærum Hundesenter første dagen. Her starter vi med litt teori før den praktiske treningen starter.

Av erfaring vet vi at kursdeltagere er veldig godt fornøyd med progresjon i kurset og læren om hundens nesearbeid..........uansett rase. En morsom og lærerik helg for hund og eier med mulighet for å lære mer om å aktivisere og tilfredsstille hundens naturlige egenskaper.

Har du spørsmål, så ring oss gjerne på 92804913
eller send mail til avdelingsleder kim@oslo-hundeskole.no

1
Legg igjen en kommentar

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Eli Sætre

Charley, 2 år gml mellompuddel vil kunne ha stor glede av et spirkurs. Vi bor i Larvik. Har du noe på gang i nærheten?
Mvh
Eli

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere