SEE ALL OF OUR COURSE

Her kan du lese mer om kursene vi tilbyr

Informasjonen som står i denne artikkelen er veiledende og kursene kan ha små forskjeller i de forskjellige avdelingene. Les på avdelingens hjemmeside eller ta kontakt oss på 22 07 67 76 hvis du har noen spørsmål.

Valpekurs

Oslo Hundeskole har holdt valpekurs siden 1992, vi vet derfor av erfaring hvor viktig det er at dere får en god start med deres nye familiemedlem. Valpekurset er for hunder mellom 3 – 6 måneder, og vi jobber for å få en god forståelse og trygghet mellom hund og eier. På valpekurset legger vi grunnlaget for en sosial og hyggelig familiehund som er enkel å håndtere i hverdagen.

Grunnkurs

Grunnkurset er basert på hunder fra 4-5 mnd. hvis de har gjennomført valpekurs, eller 6-7 mnd. dersom de ikke har gått noe kurs tidligere. Grunnkurset tar for seg de mest grunnleggende øvelsene på det nivået ekvipasjen er og hjelper dem med å nå deres mål for å forme hunden slik familien ønsker det. Vårt mål er at ekvipasjen ved fullført grunnkurs skal ha et godt grunnlag til videre trening og et sosialt, trygt og hyggelig samspill mellom hund og eier.

Hverdagslydighet

Hverdagslydighet er for deg som ønsker å bygge videre på det du lærte på grunnkurset eller for deg som har en voksen hund som trenger mer trening i hverdagslige situasjoner. Målet med kurset er å få en hund som fungerer i din og familiens hverdag.

Bronsemerke

Alle ønsker seg en lydig hund, som gjør som du sier. Bronsemerkekurset gir deg muligheten til dette. Her arbeider vi med øvelser som du kan bruke både i hverdagen og i konkurranser. En lydig hund er også en glad hund.

Konkurransekurs

Som et av Oslo Hundeskole sine flaggskip, er dette kurset for deg som vil konkurrere i lydighet. Oslo Hundeskole har satset på bredde innenfor denne sporten. Vi har utøvere fra kl. 1 til Elite.

Agility

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Dette ligner på mange måter utfordringer de kan møte ute i naturen, noe de synes er morsomt. Sporten kommer opprinnelig fra England, med utspring i fra hestesporten. Agility er et engelsk ord, og betyr rask og lett bevegelig.

Utstilling

Kurset skal være et nyttig hjelpemiddel for å kunne trygge hund og eier når de entrer utstillingshallen og ringen. Vårt hovedfokus ligger i å gjøre utstilling til en hyggelig opplevelse for hund og fører og at man etter endt kurs har en god grunnkunnskap om hvordan hunden er satt sammen. Ellers legger vi opp til at kurset skal gi gode sosiale relasjoner mellom hunder og mennesker.

SEEK

Oslo Hundeskole starter nå spesialsøkskurs. Vi har valgt å kalle aktiviteten SEEK, og det skal bli en hundesport der vi benytter lek med hunden som start. Etter hvert ønsker vi at dette skal bli en konkurranseform. Hunden skal stimuleres til å søke etter og finne kongbiter, for deretter å markere på disse. Treningsmetoden er den som politi, fengselsvesen og Norsk folkehjelp`s minehundtrenere benytter.

Instruktørkurs

I 1994 startet Oslo Hundeskole opp sitt eget instruktørkurs og har med årene bygget seg opp et renommé i det profesjonelle hundemiljøet som en av de beste instruktørutdannelsene på hund.

Barn og hund

Hos Oslo Hundeskole kan alle barn og ungdom få oppleve gårdslivet sammen med sin egen hund i en uke - enten på sommeren eller høsten. Har du ikke hund, men veldig gjerne vil “eie” en hund i en uke på leir, hjelper vi også til med dette.

Flyball

Flyball er en av de raskest voksende hundesportene i verden. Flyball er en stor sport internasjonalt og nå har vi endelig kommet i gang i Norge. Vi i Oslo Hundeskole arrangerte for første gang flyballkurs i Norge i februar 2011 på Melnes Gård. Med denne suksessen vil vi i tiden fremover introdusere sporten i hele landet.

Privat konsultasjoner

Oslo Hundeskole besitter stor kompetanse og flere adferdskonsulenter. I samarbeid med noen av verdens fremste fagmiljøer ønsker vi stadig å øke vår kompetanse for å hjelpe deg og din hund.

Personlig trener

Har du et ønske om personlig oppfølging fra en av våre instruktører er personlig trener noe for deg. Her tilpasser du og instruktøren hva dere skal jobbe med og tidspunkter sammen.

BOOK COURSE
Partners