Avdeling ASKER OG BÆRUM

Erfarne kursledere for familiehunden i Sandvika, Høvik og Fornebu hele året med avdelingsleder Kim-André Sørland i spissen.
Avdelingsleder er en av kurslederne i Norge med mest praktisk erfaring på valpen og familiehunden. Den beste starten for valpen er et valpekurs med sin eier og resten av familien. Her lærer du masse om ditt nye tilskudd til din flokk og du får profesjonell oppfølging på kursplassen av din kursleder med masse praktisk erfaring.
Avdelingen kan tilby en stor kursbredde for familiehunden på en av våre kursplasser. Vi har tilgang til Bærum Hundesenter som tilbyr innendørs treningslokaler med kunstgress, agility- og lydighetsutstyr til din hund.
Våre basiskurs er valpekurs, grunnkurs, kurs i hverdagslydighet (videregående kurs) og bronsemerkekurs. Spesialkurs i avdelingen er agility (med egen klubb), sporkurs, blodspor, spesialsøk, markeringskurs, konkurransekurs LP og agility, utstilling, rallylydighet og "klubben". Vi kan tilby privatkonsultasjon ved ledig kapasitet. Opplev en hundeskole med erfaring og resultater. Kursoversikt i avdelingen finner du her.

 

Daglig leder - avdelingsleder - instruktør

Kim-Andre Sørland

Adresse: Ramstadsletta 18 bygg 11 (egen inngang på baksiden og gratis parkering)

1363 Høvik

E-post: kim@oslo-hundeskole.no

Tlf: 9888 9700 Kontor: 2207 6776 Dir: 9280 4913

Logo Bærum Hundesenter
BESTILL KURS
Samarbeidspartnere