Mandagsklubben/Superklubben i Fredrikstad.

Publisert 6 januar 2020

Kursdato : mandag 10.Februar

Oppstart for mandagsklubben/Superklubben i  Fredrikstad er mandag 10. februar.
Vi har fokus på Rally lydighet, hverdagskontroll og hygge!
Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Kurset starter mandag 10. februar

Mandagskubben/Superklubben i Fredrikstad

Det er viktig for oss at du har det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er oppskriften på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du har. Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. I treningen jobber vi med positive metoder og har fokus på godt samarbeid mellom hund og fører. Vi jobber også med grensesetting og lederskap. Vi gjør dere mer bevisst på at dette gjør det lettere for hunden å forstå deg og det tydeliggjør hva vi ønsker.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Klubbene går over 10 ganger - kl: 19:30 til 21:00.

Dere er også velkommen til og delta på familiedagene vi har på kalatravbane.

 

Hundekurset jobber med rallylydighets øvelser og viderefører øvelsene fra hverdagslydighetskurset og deltagerne får prøve flere forskjellige hundesporter. I løpet av kveldene er deltagerne med på å sette opp hva dere ønsker å trene på. Vi har stort fokus på å vedlikeholde hverdagsdressuren vi har jobbet med på de tidligere kursene. Det blir også en gjennomgang av flere hundesporter som f. eks triks, LP, agility, klikkertrening, spor, Rallylydighet m.m.

Dere er  vedkommende på et felles teori foredrag 6. februar om dere ønsker det.

Ønsker du å melde dere på Mandagsklubben :

 

knapprmelddegpkurset

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere