Grunnkurs Vinterbro 6 mars

Publisert 12 februar 2018

Kursdato : 6 Mars

GRUNNKURS
Grunnkurset er basert på hunder som har gått valpekurs, eller er fra 6 mnd.Målet med kurset er å bevisstgjøre førere på hvordan vi kan trene hund. Hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Vi jobber med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, innkalling og bli.Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Mandager og onsdager fra 19.30 til 21.00
NB! Oppstarten er en tirsdag fra kl. 18.00 og ca 2 timer. Dette er teori uten hund.

 

 

På alle kurs hos oss lærer førerne å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

Valpe- og Grunnkurset starter med teorikveld tirsdag kl. 18.00. Dette er UTEN hund. Kurset fortsetter så påfølgende onsdag og mandager kl 19.30. Til sammen 10 kvelder.

Individuell oppfølging er viktig. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet.
Alle hunder er velkommen til kursene våre.
Ny midlertidig kurs plass Kveldroveien 3, 1407 Vinterbro

Meld deg på her!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Liv Jacobsen
6 år siden

Jeg har nettopp meldt meg på grunnkurs på Bjørnebekk med oppstart imorgen. Jeg blir bortreist i 2 1/2 uke og min datters venn, Kevin Bækkevold, som skal passe min hund vil være med på kurset sammen med min datter, Jeanette Jacobsen som skal være med på kurset med sin hund. Håper dette er OK?
Mvh Liv Jacobsen

Book kurs
Partnere