Sporkurs Oslo 26. – 27. mai

Published 18 mai 2018

sporkurs Romerike

Course Date : 26. - 27. mai 2018

Vi arrangerer sporkurs Oslo 26. – 27. mai i Maridalen. Kurset for deg som vil lære mer om spor og hvordan aktivisere hunden. Dette er et populært og lærerikt weekendkurs med masse trening og tips for å aktivisere familiehunden.

Sporkurs Oslo 26. - 27. mai

Sporkurset passer for alle hunder i alle aldre. Kurset tilpasses hver enkelt ekvipasje, så dette passer for både nybegynnere og for de med erfaring. Spor er en veldig fin hundesport hvor vi bruker hundens naturlige redskap, nemlig nesen. Samarbeidet mellom hund og hundefører blir forsterket og læringskurven går raskt oppover.
Dette er moro!

Sportrening for valper og uerfarne hunder bør være nøye og systematisk. Treningen bør legges opp riktig fra starten, og tilpasses det enkelte individs behov av stimuli for å komme i gang og spore. Enkelte hunder har så stor motivasjon at de normalt ikke trenger å stimuleres i særlig grad for å komme i gang. Det gjelder ikke alltid når man kommer på ett sporkurs sammen med andre, hvor interessen rettes mot andre ting enn sporet. Da kan interessen for de andre hundene og menneskene bli så stor at selv den mest sporsugne valpen trenger litt ekstra hjelp for å komme i gang.

Vi starter innlæringen av sporadferd med at hunden lærer å være nøye og rolig.

Sporkurset i Oslo holdes lørdag 26. mai - søndag 27. mai fra kl 9:00 - 14:00 i Maridalen og koster 1950,-

Ønsker du å melde deg på vårt Sporkurs Oslo, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

 

Du kan også kontakte oss på telefon +4722076776 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere