Blodspor og sporleggingskurs 10. og 11. november 2018

Published 29 oktober 2018

Blodspor og sporleggingskurs

Course Date : 10. - 11. november 2018

Blodspor og sporleggingskurs 10. – 11. november i Maridalen, Oslo.
Har du lyst å lære om sportrening og lære hunden å gå blodspor, er dette kurset for deg. Kurset er for deg som vil aktivisere hunden og for deg som har lyst til å godkjenne hunden til ettersøk.

Blodspor og sporleggingskurs 10. og 11. november 2018

Blodspor er en morsom aktivitet hvor hunden får brukt sine egenskaper og er for deg som vil aktivisere hunden og/eller få hunden godkjent ettersøkshund.

Blodspor eller viltspor er både en bruksegenskap som nyttes av ettersøkshunder og en hundesport som utøves i konkurranseform av ekvipasjer. Når det jaktes hjortevilt i Norge er det påbudt å ha tilgang på en godkjent ettersøkshund, som kan søke opp skadd vilt.

Blodspor er kjempemorsomt for alle hunder - også de som ikke skal bli ettersøkshunder. Vi arrangerer derfor blodsporkurs for de som vil ha det morsomt sammen med hunden sin og som vil ha alternative måter å aktivisere hunden sin på og selvfølgelig for de som har som mål å få hunden godkjent på blodspor.

Kurset ledes av en erfaren blodsporinstruktør og godkjent blodspordommer og går over en helg. Kurset er svært populært og har begrenset antall plasser.

Instruktør er Jeanette Hansen. Hun er er autorisert for å bedømme fersk- og blodsporprøver. Det skjer fra april til midten av oktober hvis det ikke er snø.  Ønsker du å prøve deg på ettersøksprøven etter kurset, kan dette arrangeres.

Kurset går over lørdag og søndag fra kl 10:00 - ca 15:00. Vi har oppmøte ved bussholdeplassen "Hammeren" i Maridalen

Kurset koster 1950,-

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt Blodspor og sporleggingskurs, kan du gjøre det her:

knapprmelddegpkurset

Eller kontakt oss på telefon 40615250 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi ses!

1
Legg igjen en kommentar

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Christin Borge

hei har meldt meg på og fullført betaling. kan dere bekrefte at betaling har gått igjennom? Jeg ble nemlig sendt tilbake til ‘fullfør registering’ Hilsen
Christin

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere