Grunnkurs Bjørnebekk ÅS 11 Desember

Publisert 5 november 2018

Kursdato : 11 Desember

GRUNNKURS
Grunnkurset er basert på hunder som har gått valpekurs, eller er fra 6 mnd.Målet med kurset er å bevisstgjøre førere på hvordan vi kan trene hund. Hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Vi jobber med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, innkalling og bli.Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken. Mandager og onsdager fra 19.30 til 21.00 NB tid kan forandres til 18-19.30 på kort tid før oppstart.
NB! Oppstarten er en tirsdag fra kl. 18.00 og ca 2 timer. Dette er teori uten hund.

 

 

På alle kurs hos oss lærer førerne å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

Valpe- og Grunnkurset starter med teorikveld tirsdag kl. 18.00. Dette er UTEN hund. Kurset fortsetter så påfølgende onsdag og mandager kl 19.30. Til sammen 10 kvelder.NB tid kan bli forandret til 18-19.30 på kort tid før oppstart....

Individuell oppfølging er viktig. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet.
Alle hunder er velkommen til kursene våre.
Vår nye Adr er Kroerveien 48 Ås  Bjørnebekk Meld deg på her!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Line Frich Nielsen
5 år siden

Hei! Jeg meldte meg akkurat på ett valpekurs. Ser at tiden er fra 19.30. Mener jeg leste det var kl 18. Hvis det er mulig å bytte tid, så hadde det vært utrolig flott. Valpekurs 29.01 i Ås. Mvh Line Frich Nielsen

Book kurs
Partnere