Hverdagslydighetskurs Romerike 1. april

Published 23 mars 2019

Hverdagslydighetskurs Romerike 6. desember

Course Date : 1. april 2019

Vi tilbyr Hverdagslydighetskurs Romerike 1. april 2019. Hundekurset holdes i Hvamsvingen 4, Skjetten. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Hverdagslydighetskurs Romerike 1. april

Hundekurset viderefører øvelsene fra grunnkurset og vi setter mer krav til både hund og fører. Vi legger stor vekt på å ”utdanne” fører slik at samarbeidet mellom hund og førere er optimal. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Hverdagslydighetskurs Romerike er for deltagere som har gjennomført grunnkurs og dette er et viktig kurs hvor vi hjelper deg med de utfordringene du har. Er vi tidlig ute med å stoppe uønsket adferd, vil det hjelpe deg til å få et enklere hundehold. Valpen har kommet inn i "tenårene" og vi får flere utfordringer. Hundens kjønnsmodning og hormonelle ubalanse gjør at hverdagen for både hund og eier settes på prøve.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Kurset starter med praktisk trening i Hvamveien 1, Skjetten fra kl 19:30 - 21:00. (det er forbehold om at klokkeslettet kan endres)

Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene. Vi jobber på dette kurset med å få forsterkerne vekk. Dvs. at vi ikke trenger å ha godbiten og leken synlig for hunden. Kurset er mye mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet. Noen av øvelser vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli. Deltagerne vil få innføring i spor som er en morsom og fin aktivitet for hunden.

Den siste kvelden på hversdagslydighetskurs Romerike går hund og fører opp til en hverdagprøve. På prøven ser dommer på samarbeidsevne, toleranse for andre hunder og mennesker og flere øvelser. Består ekvipasjen testen, deler dommer ut et ”Hundeeier- bevis”

Forutsetning for å delta på hverdagskurset, er gjennomført grunnkurs.

Kurset går over 10 ganger, 2 dager i uken mandager/onsdager og holdes i Hvamsvingen 4, Skjetten og koster 2100,-

Hele familien er hjertelig velkommen!

Ønsker du å melde deg på vårt Hverdagslydighetskurs Romerike, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no
Håper vi ses på kursplassen!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere