Drop-in suksess!

Publisert 15 april 2019

Tidligere i år startet avdeling Øvre Romerike med Drop-in Passeringstrening. Hovedgrunnen til at avdelingen ønsket og teste Drop-in treninger er fordi avdelingsleder over tid har sett at mange har et behov og ønske om å få hjelp til passering av f.eks hunder og sykler samt kontrolltrening. Men samtidig er det mange som ikke har tid og mulighet til å gå på kurs en eller flere kvelder i uken over en lengre periode.

 

Treningen varer i ca 2 timer og deltakerne kan melde seg på i forkant, eller møte opp direkte på treningen og melde seg på der. Det koster 300 kroner pr hund å delta på treningen. Vi er flere instruktører på stedet slik alle kan få best mulig hjelp til sine utfordringer.
Umiddelbar suksess!
Allerede etter første trening, 2 timer ved Nordbytjernet i Jessheim, kunne vi konstatere at det var et stort behov for denne type treninger. Nesten 20 deltakere på første samling. Avdelingen har nå hatt 3 treninger og det er i underkant av 50 deltakere som har deltatt. Noen har vært med flere ganger. Dette viser for oss at behovet for denne typen trening er stort!
Din lokale avdeling
Nå har flere avdelinger satt opp Drop-in passeringstreninger i sine avdelinger. Dersom vi kan hjelpe de som har behov for denne type trening, gjør vi selvfølgelig det.
Har du et ønske om å delta på denne typen trening i din lokale avdeling, anbefaler jeg å sjekke om vi allerede har satt opp en eller flere datoer på nettsidene våre. Er det ikke satt opp noe, kan du melde din interesse til avdelingen, så blir det nok satt opp en dato ganske snart.
0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marthine Heni-Ottesen
5 år siden

👍🏼

Book kurs
Partnere