Grunnkurs Bjørnebekk ÅS. 22.August

Publisert 1 august 2011

Kursdato : 9 April

GRUNNKURS
Grunnkurset er basert på hunder som har gått valpekurs, eller er fra 6 mnd.Målet med kurset er å bevisstgjøre førere på hvordan vi kan trene hund. Hvordan motivere, belønne, time og bryte adferd som ikke er ønsket. Vi jobber med de mest grunnleggende øvelsene som å gå pent i bånd, sitt, dekk, kontakt med fører, innkalling og bli.Kurset går over 8 ganger, 2 dager i uken. Mandager og onsdager fra 18.00 til 19.30 NB tid kan forandres til 19.30-21.00 på kort tid før oppstart.
NB! Oppstarten er en Torsdag fra kl. 18.00 og ca 2 timer. Dette er teori uten hund.

 

 

På alle kurs hos oss lærer førerne å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

Valpe- og Grunnkurset starter med teorikveld Torsdag kl. 18.00. Dette er UTEN hund. Kurset fortsetter så påfølgende onsdag og mandager kl 18.00-19.30. Til sammen 8 kvelder.NB tid kan bli forandret til 19.30-21.00 på kort tid før oppstart....

Individuell oppfølging er viktig. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet.
Alle hunder er velkommen til kursene våre.
Vår nye Adr er Kroerveien 48 Ås  Bjørnebekk Meld deg på her!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marit Lillejordet
4 år siden

Hei jeg ønsker å melde på grunnkurset som starter torsdag. Jeg jobber turnus og har seinvakt mandag 26. Er det mulig å delta på kurset hvis jeg ikke får vært med første kvelden? Skal prøve å bytte vakt men ikke sikkert det går.

Book kurs
Partnere