Fokus og Kontroll 24. – 25. august 2019

Published 18 august 2019

Fokus og Kontroll Hundekurs

Course Date : 24. - 25. august 2019

Fokus og Kontroll 24. – 25. august 2019. Dette kurset er for for deg som ønsker å jobbe med kontroll i viktige hverdagsøvelser . Vi har fokus på gå pent i bånd, Innkalling, passeringstrening og bliøvelser med forstyrrelser.

Fokus og Kontroll 24. - 25. august 2019

Kurset er for deg som ønsker å ha mer kontroll i hverdagen. Vi har fokus på gå pent i bånd, Innkalling, passering-trening og bli-øvelser med forstyrrelser.

Alle ønsker en harmonisk hverdags med hunden hvor en kan nyte turer i naturen og i bymiljø. Dessverre er det mange som har vanskeligheter med kontroll i hverdagen og både hund og eier blir stresset.

Vi skal jobbe med samarbeid mellom hund og fører, finne riktig belønningform og forsterker. Dette for å skape et større fokus fra hunden opp mot fører.

Vi jobber med innkalling, passering og kontroll i alle situasjoner.

Vi trener på teknikker om hvordan du kan trene på å gå pent i bånd og passere andre hunder og mennesker uten at hunden drar i båndet og/eller er utagerende.

Vårt Fokus og Kontroll kurs holdes i Alnaparken, Alnaparkveien 10, Oslo

Kurset er for alle raser i alle aldre.

Kurset går over en helg, lørdag og søndag fra kl 10:00 - ca 15:00. Kurset koster 1950,-

Ønsker du å melde deg på vårt Fokus og Kontroll kurs, kan du bestille her.

knapprmelddegpkurset

 

Du kan også kontakte oss på telefon +4722076776 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no.

Håper vi sees på vårt kurs i Fokus og Kontroll!

 

 

1
Legg igjen en kommentar

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Bjørg Lund

Muffin har gått på valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighet, en slags hundeklubb og prøvd seg på agility. det går veldig bra på kurs, men jeg vedlikeholder det ikke godt nok. Eieren trenger nok et miljø hvor samarbeid og lydighet er tingen. Vi liker å gå på kurs; men vet ikke helt hva vi skal velge. Muffin kommer stort sett på innkalling. Dekk er kjedelig, men sitt er greit. Stå går best under marsj. Lineføring varierer. Alle disse kursene pluss 13 barnebarn har gjort at jeg har en veldig sosial hund. Litt i meste laget kanskje. Jeg er en dame på 75 år,… Les mer »

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere