Agility weekendkurs nybegynner 19. – 20. oktober

Publisert 7 oktober 2019

agility

Kursdato : 19. - 20. oktober 2019

Agilitykurs weekend nybegynner er for nybegynnere og er for dere som vil prøve en morsom hundesport med masse fart og spenning!

Agility weekendkurs nybegynner 19. - 20. oktober

Agility er morsomt, fartsfylt og passer for alle hunder!

Agility weekendkurs nybegynner er et introduksjonskurs over 2 dager som passer for alle hunder fra 10 mnd. Vi ser helst at dere har gjennomført 1 eller flere grunnleggende kurs

Kurset er for alle hunder og eiere som vil prøve noe nytt. På dette kurset lærer hunden å mestre en agilitybane i løpet av disse 2 dagene. Alle tunnelene, vippa, hjulet,  bommen, stigen, møne og andre momenter som er på en agilitybane skal læres inn trygt og forsvarlig. Da får du og hunden mer ut av moroa!

Kurset holdes lørdag og søndag fra kl 10:00 - ca 15:00 ved Nes Arena på Neskollen

Kurset koster 1950,-

Weekendkurset kjøres intensivt over 2 dager (lørdag og søndag) kl.10.00 - 15.00. Kurset har høyt faglig innhold. Instruktør har fokus på innlæring og videreutvikling av hund og eier på agilitybanen. Dette kurset gir dere en solid innføring i agility.

Vi anbefaler alder på hund fra ca 10 mnd og at du har grunnleggende lydighet på hunden. Trenger du mer innspill om hundetrening, motivasjon og en hund som vil samarbeide bedre med deg? Da er dette et kurs vi anbefaler!

Vi er opptatt av å tilby deg et positivt miljø for hunder og eiere. Sett av tid til å lære sammen med hunden samtidig som dere har det morsomt på kurs!

Ønsker du mer info, kontakt oss på tlf 22 07 67 76 eller an-magrit@oslo-hundeskole.no

knapprmelddegpkurset

Håper vi ses!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere