Hverdagslydighet i Follo

Publisert 22 august 2019

Kursdato : 6. Januar

Vi tilbyr hverdagslydighetskurs i Follo I Ås fra mandag 6. Januar kl 18
Kurset Starter med et Teori Foredrag på mandagen.
Etter ette vil kursene gå mandager og onsdager kl 19:40

I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du skal få en familiehund som fungerer godt i hverdagen.

 

Hundekurset viderefører øvelsene fra grunnkurset og vi setter mer krav til både hund og fører. Vi legger stor vekt på å ”utdanne” fører slik at samarbeidet mellom hund og førere er optimal. I løpet av hundekurset jobber vi med de grunnleggende øvelsene som er viktig for at du har en god familiehund som fungerer i hverdagen.

Hverdagslydighetskurset er for deltagere som har gjennomført grunnkurs og dette er et viktig kurs hvor vi hjelper deg med de utfordringene du har. Er vi tidlig ute med å stoppe uønsket adferd, vil det hjelpe deg til å få et enklere hundehold. Valpen har kommet inn i "tenårene" og vi får flere utfordringer. Hundens kjønnsmodning og hormonelle ubalanse gjør at hverdagen for både hund og eier settes på prøve.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Vi legger til mye forstyrrelser under øvelsene. Vi jobber på dette kurset med å få forsterkerne vekk. Dvs. at vi ikke trenger å ha go`biten og leken synlig for hunden. Kurset er mye mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet. Noen av øvelser vi har er lineføring, fri ved foten, stå under marsj, møte og passeringer med mennesker og hunder, innkalling, sitt/dekk og bli. Deltagerne vil få innføring i spor som er en morsom og fin aktivitet for hunden.

Forutsetning for å delta på hverdagskurset, er gjennomført grunnkurs.

Kurset går over 8 ganger, 1 dag i uken. Kurset koster 2200,-

I Follo går i kurset onsdager i Ski kl 19:45-21:15

Hele familien er hjertelig velkommen!

Meld deg på her!

Du kan også kontakte oss på telefon 22076776 eller Follo@oslo-hundeskole.no
Håper vi ses på kursplassen!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere