Hverdagslydighetskurs Stjørdal 20.Januar

Publisert 28 desember 2019

Kursdato : 20.01.2020

Hverdagslydighet passer for deg som vil ha en hyggelig og veltilpasset familiehund, for deg som har noen utfordringer med din hund eller for deg som ønsker å drive med en form for hundesport.

Hverdagslydighet passer for hunder i alle aldre som har gått ferdig grunnkurs.

Hverdagslydighet er mer enn et vanlig hundekurs. Vi ønsker å bevisstgjøre det ansvaret man har som hundeeier og at det er viktig at hunden fungerer godt både i hjemmet og i samfunnet.

Kurset går hver mandag 8 uker fremover.

På hverdagslydighet jobber vi med blant annet;

-sitt og bli med forstyrrelser

-dekk og bli

-lineføring

-å møte andre hunder og mennesker

-å passere andre hunder og mennesker

-fri ved fot

-innkalling

Første kurskveld er en teorikveld uten hund.

I løpet av hverdagslydighetskurset vil vi jobbe mye med å legge på ekstra forstyrrelser under øvelsene. Vi kommer til å jobbe med å forlenge konsentrasjonen til hundene. Vi vil også gradvis fjerne forsterkerne, det vil si å ikke ha godbit og leke synlig for hunden når vi trener.

Siste kurskvelden vil det være en prøve hvor dommer vil se på samarbeid mellom hund og hundefører, toleranse for andre hunder og mennesker, forstyrrelser og øvelser som sitt og bli og innkalling. Hvis ekvipasjen består deler dommer ut et «Hundeeier-bevis».

Hverdagslydighet går en gang i uken og det er 8 kurskvelder, inkludert teorien.

Når dere har gått hverdagslydighet er dere klare for å begynne på bronsemerket.

 

 

Kurset går over 8 ganger, 1 dag i uken. Mandager fra 19.30 til 21.00

På alle kurs hos oss lærer førerne å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

Hverdagslydighetskurset starter med teorikveld Mandag 20.Januar. Dette er UTEN hund. Kurset fortsetter så på følgende onsdager og mandager kl 19.30. Til sammen 8 kvelder.

Individuell oppfølging er viktig. Vi ønsker å bevisstgjøre hundeeiere til å være ansvarsbevisste og at hunden har gode manerer, både i hjemmet og i samfunnet.
Alle hunder er velkommen til kursene våre.

Meld deg på her!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere