Onsdagsklubben 22.Januar 2020

Publisert 28 desember 2019

Kursdato : 22.01.2020

Onsdagsklubben starter 22. Januar 2020.  Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. Ønsker du å vedlikeholde treningen etter kurs og være i et artig treningsmiljø, er dette noe for deg!

Onsdagsklubben 16. oktober 2019

Det er viktig for oss at du har det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å trene sammen med oss, er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du har. Det er lagt opp til både individuell trening og felles øvelser for at ekvipasjene skal nå sine mål.

Vi tilbyr personlig oppfølgning med god kontakt med våre instruktører. Vi ønsker at du som hundeeier, setter mål for hva du ønsker av hunden og ditt hundehold. I treningen jobber vi med positive metoder og har fokus på godt samarbeid mellom hund og fører. Vi jobber også med grensesetting og lederskap. Vi gjør dere mer bevisst på at dette gjør det lettere for hunden å forstå deg og det tydeliggjør hva vi ønsker.

Vårt fokus er trivsel og godt samarbeid mellom hund og fører! Vi vil at du skal lykkes!

Onsdagsklubben starter onsdag 22.01.2020 og avsluttes onsdag 17.06.2020 og koster 3500,-

Onsdagsklubben har ledige plasser.

Hundekurset viderefører øvelsene fra hverdagslydighetskurset og deltagerne får prøve flere forskjellige hundesporter. I løpet av kveldene er deltagerne med på å sette opp hva dere ønsker å trene på. Vi har stort fokus på å vedlikeholde hverdagsdressuren vi har jobbet med på de tidligere kursene. Det blir også en gjennomgang av flere hundesporter som f. eks triks, LP, agility, klikkertrening, spor, Rallylydighet m.m.

Ønsker du å melde dere på til Onsdagsklubben, kontakt oss på telefon 91922112 eller trondelag@oslo-hundeskole.no.

bestill-her

Det er mulig å starte på klubben etter oppstarten. Kontakt oss på tlf 91922112 for mer info.

Håper du blir med på vårt Onsdagsklubben!

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Irmelin Sagård
4 år siden

Hei! Er interessert i onsdagsklubben. Hvor holder dere til?

Book kurs
Partnere