BLODSPORKURS I ØSTFOLD

Published 10 september 2022

Blodspor og sporleggingskurs

Course Date : Weekendkurs: 1. og 2. oktober, og 22. og 23. oktober.

Har du lyst å lære om sportrening og lære hunden å gå blodspor, er dette kurset for deg. Kurset er for deg som vil aktivisere hunden og for deg som har lyst til å godkjenne hunden til ettersøk.

Blodspor og sporleggingskurs

Blodspor er en morsom aktivitet hvor hunden får brukt sine egenskaper og er for deg som vil aktivisere hunden og/eller få hunden godkjent ettersøkshund.

Blodspor eller viltspor er både en bruksegenskap som nyttes av ettersøkshunder og en hundesport som utøves i konkurranseform av ekvipasjer. Når det jaktes hjortevilt i Norge er det påbudt å ha tilgang på en godkjent ettersøkshund, som kan søke opp skadd vilt.

Blodspor er kjempemorsomt for alle hunder - også de som ikke skal bli ettersøkshunder. Vi arrangerer derfor blodsporkurs for de som vil ha det morsomt sammen med hunden sin og som vil ha alternative måter å aktivisere hunden sin på og selvfølgelig for de som har som mål å få hunden godkjent på blodspor.

Oppmøte:  Kommer nærmere, men er pluss minus 15 minutter fra Moss sentrum med bil.

Ting å ha med: Lunsj, nok vann til 2 & 4 beinte, stol, sele og langline til hunden samt godbiter og ev. leke.
Kurset er svært populært og har begrenset antall plasser.

Weekendkurs: 1. og 2. oktober, og 22. og 23. oktober.

Kurset koster 2500,-

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt Blodspor og sporleggingskurs, kan du gjøre det her:

knapprmelddegpkurset

 

Håper vi ses!

Legg igjen en kommentar

BESTILL KURS
Samarbeidspartnere