Blodspor og sporleggingskurs

Publisert 1 april 2024

Blodspor og sporleggingskurs

Kursdato : 27. og 28. april 2024

Et spennende kurs for alle hunder! Blodspor og sporleggingskurs 27. og 28. april i Asker.
Har du lyst å lære om sportrening og lære hunden å gå blodspor, er dette kurset for deg. Kurset er for deg som vil aktivisere hunden og for deg som har lyst til å godkjenne hunden til ettersøk.

Oppdag gleden og nytten med blodsportrening for hunden!

Blodsporaktiviteter og sporlegging er ikke bare for erfarne hundeentusiaster, det er en givende og spennende aktivitet for alle hunder og deres eiere. Med to erfarne instruktører ved din side, kan du og din hund utforske gleden ved å følge lukten og oppnå ettersøkseffektivitet. Kurset er for alle raser!

Hva er blodspor?

Blodspor er en form for trening og aktivitet for hunder som involverer å følge en duftsti etter dyreblod. Dette kan etterligne situasjoner der hunden må spore et såret dyr under jakt eller bistå i redningsoperasjoner.

Gi hunden en spennende aktivitet!

Enten hunden din er en ivrig jakthund eller en familiehund, vil blodsporaktiviteter gi den en meningsfull og stimulerende opplevelse. Det tilfredsstiller hundens naturlige instinkter og gir en sunn form for mental og fysisk trening. Ta med hunden på en morsom aktivitet! Her får hunden jobbet med sin unike luktesans! For oss mennesker er synet det viktigste sanseorganet. For hundene er det luktesansen. Ved hjelp av nesen og luktesansen sin, oppdager og opplever hunden sine omgivelser og omverdenen.

 

Kursinformasjon:

Dato: 27. og 28. april 2024

Tid: 10:00 - ca 15:00

Oppmøte: ved Esso Asker, Drammensveien 884, 1383 Asker

Pris: 2200,-

Kurset holdes i skogen.

Målet vårt er å samle hundeeiere for å lage et godt miljø rundt hundetrening.  Vi vil legge stor vekt på et positivt og sunt hundehold, hvor trivsel er viktig.

Ønsker du å melde dere på til vårt Blodspor og sporleggingskurs, kan du gjøre det her:

Kontaktinfo:

Epost: buskerud@oslo-hundeskole.no

Tlf: 22 07 67 76

Mobil: 482 06 480

 

Følg oss gjerne på facebook og instagram.

facebook_2015_logo_detail

  

0 0 votes
Article Rating
Abboner
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Book kurs
Partnere